AKTUELNO

Srpski pevač niže uspehe i van granica naše zemlje.

Saša Kovačević, jedan od najpopularnijih pop pevača na ovim prostorima, nedavno je oduševio region novom pesmom "Kažeš ne", koju je rešio da plasira i na inostrano tržište, te ju je prepevao i na španski jezik.

Pročitajte još... POKUŠALA, ALI... Emina Jahović odustala od pevanja na turskom, ovo su razlozi (VIDEO)

Ova verzija, koja nosi naziv "Dices no", postigla je veliki uspeh van granica naše zemlje, pogotovo u Americi gde se zavrtela na radio i TV stanicama. O zgodnom pevaču iz Srbije pišu i brojni tamošnji mediji, a njegovim novim singlom oduševljena je i publika u Venecueli, o čemu svedoči novi snimak na Sašinom Instagramu.

Na videu koji su mu dostavili fanovi iz ove republike u Južnoj Americi vidi se voditelj jedne od tamošnjih najslušanijih radio stanica koji uživa u novom singlu srpskog pevača, a nema sumnje da je svojim muzičkim izborom obradovao sve slušaoce ovog medija.

Kovačevićeva verzija pesme na španskom jeziku za kratko vreme zabeležila je višemilionsku slušanost na Jutjubu, a nakon uspeha koji je postigao singlom "Dices no", nema sumnje da će nastaviti da snima pesme i za inostrano tržište.

D. Tanasijević

#Saša Kovačević

#pevač

'