AKTUELNO

Poznata kreatorka svoj rad promoviše i van granica naše zemlje.

Kreatorka Suzana Perić posle uspešne revije na aerodromu ''Nikola Tesla'' u Beogradu i Serbia Fashion Week-u, predstaviće sa kolekcijom: ''Dancing in the clouds''' 26. Maja 2017. godine na Fashion Week-u na Malti.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Malta Fashion Week i Serbia Fashion Week  imaju značajnu saradnju proteklih godina i veoma rado razmenjuju dizajnere. Oba Fashion week-a mogu se pohvaliti da su postigli nejviše standarde u kvalitetu, sličnim nedeljama mode u drugim prestonicama širom sveta. Veličanstven glavni grad Valeta i impozantni Fort St Elmo prikazaće i ove godine najbolje talente u modnoj industriji .

Čast da promoviše Srbiju, njenu kulturu i turizam pripala je našoj kreatorki Suzani Perić.

Nova kolekcija za proleće i leto čuvene modne dizajnerke Suzane Perić predstavlja pasoš za sve životne destinacije, haljine u kojima će se žene osećati moćno, zavodljivo, poželjno i sigurno u svakoj situaciji.

Foto: E-stock

''Ples po oblacima'' već samim imenom otkriva dozu sofisticiranosti i glamura, koju nova kolekcija za proleće i leto donosi. Novi modeli Suzane Perić su prefinjeni, elegantni i u nežnim tonovima, ističući ženstvenost u prvi plan.

Suzana Perić poznata je širom regiona, deo adresara modnih dizajnera i modnih sajtova širom sveta. Pripala joj je čast i zadovoljstvo da učestvuje na Berlinskom Fashion Week-u i predstavi svoje kolekcije.

Foto: YouTube screenshot

Samim pojavljivanjem u Berlinu, Suzana biva još zapaženija od strane publike, medija, poznatih ličnosti, čime intenzivira svoju moć, uticaj i prisutvo na modnoj sceni. Svaka njena revija se sa ne strpljenjem očekuje, jer uvek nudi nešto novo… Kroz prepoznatljivu konstrukciju koja naglašava i ističe ženstvenost u najfinijem smislu te reči.

Autor: Pink.rs

#Kreatorka

#Malta

#Suzana Perić

'