AKTUELNO

Podeljena mišljenja zadrugara!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali priliku da pogledaju razgovor Sanje Grujić i Milane Šarac, u kome Sanja savetuje Mimu šta da radi u odnosu sa Nikolom Grujićem.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Gruji.

Ona je njpj stalno punila glavu, od smaog početka. Što se tiče Bakše onaje pisala u pismo da je igra. Svaka devojka može da tumači da je muvam, kad komuniciram, a sa Vanjom je sve bilo drugaski - govorio je on.
Dodaj Grujo da je bila intimna sa Pekijem - dobacio je Mihić.
Mi smo samo spavali, da sam htela da budem sa njim i da mi se svideo bila bih - pravdala se Mima.
Hteo je da bude Sloba Radoanović broj dva - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju boliuvo, može da pređe preko svega. On je dosledan. Ti sediš pored dečka koji je pokupao da te poljubi, ispadala ti je si*a. Moraš da znaš kako se ponaša prema osobi koju ti povredila. Ona ne poštuje sebe, kako može tebe? - nastavo je Mihić
Gruja je juče muvao Aleks, pokidao se da joj da piće - otrkrio je Đole.
Ja sam danas pričala na radiju, on je pažljiv prema meni, jer on zna da je meni loše ovih dana i da me boli stomak. Nije on bio navalentan prema meni - dodala je Aleks.
On je juče na rođendanu hteo da ustane da bi ona sela, a meni nije hteo da ustane, jela sam s' nogu. Mene duže zna, što nije pažljiv prema svima - ubacila se Savićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu da je stalo do žene i dece ne bi radio ovo u rijalitiju - vikao je Đole Kralj.
Mi smo se približili zbog zadatka sa lisicama, bili smo vezani - pravdao je Gruja.
Da se niste družili pre toga, ne bi ni dobili te lisice - ubacio se Karić.
poenta našeg razgovora je da ne treba Mima da se izvinjava njegovoj ženi, nego svojima, ako misli da ih je razočarala - objasnila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Celo veče su mi svi prilazili da mi govore šta on radi - rekla je Mima.
Ti si se grlila sa Mensurom! Da limislš da treba da imaš trunku griže savesti? - pitao je Mihić.
Tolikko mu je teško, pa je od utorka sa Aleks nerazdvojan... Hvala što je počela da radi neke stvari, počela je da mi se gadi i ubrzaće neki proces - odbrusila je Grujićeva.
Oseća da Aleks ima simpatije prema Mensuru, pa se nakačila na njega, da bi Gruju pravila ljubomornim. Kad se Aleks otkačila, ona je otišla kod Dine, da nastavi da ga pravi ljubomornim - objasnila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla da je samo Mensur njen tip muškarca. Mislim da je ona sve folirala. Njoj se sviđa Mensur i ovo što govore da je njen tip to je istina. Od početka je pokušavala da napravi priču sa starijim zadrugarima - rekoa je Mateja.
Ja sam rekla da u kući ne posotji osoba sa kojom mogu da budem, ali da je Mensur tip koji može da mi se svidi. Gruja i ja smo se družili, vremenom sam se zaljubila - pravdala se Mima.
Gruja nije njen tip, on njoj nije ni dorastao. On je nju stegao, a ona hoće da bude slobodna kao galeb. Samo je rekla da se on njoj gadi - komentarisao je Luks.
Najbolje što je moglo da se desi je da raskinu. Čovek je danas rekao da je shvatio šta pričamo i da sad vidi da je takva, ali on je i dalje opsednut. Troje ludi je nju optužilo čime se bavi, bila u kombinaciji sa Borom, ima traumu, onnju podseća na to. Žena je bila oteta i zaključana, kaže da joj se isto dešava. Ne prija joj! Da li treba na silu da ostane sa njim? - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.