AKTUELNO

Doživela je veliku tragediju!

Velika životna tragedija slomila je glumicu Snežanu Jeremić Nešković, o čemu je otvoreno pričala za medije.

Zvezda filma ''Jagoda u supermarketu'' svoju slavu stekla je na daskama koje život znače, pa je tako još uvek član Pozorišta na Terazijama, ali je rado viđena i u Madlenijanumu i pozorištu Puž.

Najpoznatije filmske uloge ostvarila je u filmovima "Mala noćna muzika", "Jagoda u supermarketu".

Ima uspešnu karijeru, divnog supruga, a velika želja bila joj je da se ostvari i kao majka.

Želja joj je ispunjena, ali joj je sreća veoma brzo bila i oduzeta. Naime, pre 4 godine Snežana je doživela najveću životnu tragediju kada joj je samo 7 dana nakon rođenja preminuo sin.

Lepa glumica je prošle godine ponovo ostala u drugom stanju, a u aprilu ove godine rodila je ćerkicu Juliju.

Pročitajte još:

KAKAV STAJLING: Oduševićete se kada vidite kako Dajana Paunović šeta ulicom! (FOTO)

- Bila sam nespokojna sve dok se Julija nije rodila, iako je trudnoća bila veoma uredna, bez ikakvih problema i komplikacija. Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala. Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah posle porođaja i nisam stigla da se obradujem. Zbog prethodnog lošeg iskustva, sve dok nisam videla bebu bilo me je strah, strepela sam da li je s detetom sve dobro. Na sreću, Julija je zdrava i normalna devojčica koja je dobila ocenu devet na porođaju, pa me je to umirilo. I suprug Predrag i moja mama Pavica bili su u bolnici i videli smo se malo kasnije, kad je prošlo dejstvo anestezije. Plakali smo zbog olakšanja i saznanja da je sve završeno na najbolji mogući način - ispričala je Snežana pre nekoliko meseci za jedan domaći magazin.

- Iskusila sam kako je biti majka, i mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam videla i osetila sina. Posle toga nam je trebalo tri godine da ožiljci zacele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba. Ko to nije prošao, ne zna o čemu govorim, a nažalost u poslednje vreme veliki broj parova ima problem sa začećem. O tome se u društvu ne govori, ne znam iz kog razloga, a najviše boli kad te neko pita: "Koliko ste u braku, kad će deca?", dok se ti uporno boriš da dobiješ dete. Ne znaš gde te više boli i mnogo ti je teško da odgovaraš na takva pitanja. Trudila sam se da dajem odgovore tako da ljudima ne bude neprijatno, a kad su baš insistirali, rekla bih im da sam bila majka sedam dana, pa bi, u neprilici, odmah prekinuli razgovor na tu temu - ispričala je svojevremeno glumica.

Autor: Pink.rs

#Snežana Jeremić Neškovi

#glumica

'