AKTUELNO

Pevačica doživela veliku neprijatnost na odmoru.

Ekipa najgledanije emisije o poznatima "Premijera" ispratila je snimanje novog spota Goce Tržan i to za pesmu "Folija", koja će uskoro ugledati svetlost dana.

Goca se odlučila za mesto Bač kao destinaciju gde će se odigravati radnja njenog novog spota. Inače, Bač je rodno mesto roditelja njenog supruga Raše Novakovića.

Foto: TvPink Printscreen

"Folija" je pesma o tome kako se svi pretvaramo da smo bolji ili da nam je bolje nego što zapravo jeste. Svi se umotavamo u neke folije koje su lepe na oko, svi pakujemo sebe u taj sjajan papir koji bi trebalo da nas predstavi boljima nego što jesmo - rekla je Goca.

Pevačica je nedavno odmarala na Sitoniji, a kako su mnoge vremenske nepogode pogodile ovaj deo Grčke, premijerna ekipa je pitala Gocu da li je doživela neku neprijatnost.

Mi smo spavali, probudila nas je grmljavina i kišA. On je odmah zahrkao, naravno muškarac. A ja sam razmišljala da odem dole u prizemlje da čekiram decu, da nije krenula voda, da pipnem da nema vode. Ako krene poplava kako da se popnemo na krov, svašta sam imala u glavi. Međutim mi smo bili u delu Sitonije koja nije toliko mnogo nadrljala. Još mi nisu izbledele slike Doboja, Obrenovca, Lajkovca, Valjeva, to je bila strahota - ispričala je Tržanova.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je objasnila i kako se njena ćerka Lena snalazi u Baču.

Lena i ja obožavamo Bač i lepo nam je kad dođemo ovde. Ona je sa drugaricama danas ceo dan negde po Baču. Inače je već isplanirala gde će i kod koga da dođe na letnjem raspustu. Ona je dete koja ovde ima svoje društvo. Moj svekar i svekrva se brinu o njoj, ona ceo ovaj kraj poznaje i obilazi - rekla je Tržanova.

Kako je najgledanije muzičko takmičenje za decu "Pinkove zvezdice" nedavno završeno, a Goca je bila jedna od članica žirija, ona je pred premijernim kamerama dala komentar i o ovim mališanima.

Oni su svi mali i treba ih pustiti da žive svoje dečije živote. Igrali su se ovih devet meseci, takmičili, sad ih treba pustiti da završavaju škole. Onda jednog dana kad sve to pozavršavaju, kad ja budem matora gospođa ako me neko bude hteo, ja sam na raspolaganju - rekla je članica žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: AMIDŽIĆ ZANEMEO: Pevačica priznala da je imala SEKS samo dan nakon što je upoznala svog poznatog dečka, a onda je javno izgovorila NJEGOVO IME (VIDEO)

Tržanova je otkrila i koje metode koristi protiv ljudi koje ne želi da viđa u svom prisustvu.

Imam neku foru, to mi je tetka rekla. Ljude koje ne želiš da te uznemiravaju u tvom životu, ispišeš njihovo ime na papirić, zgužvaš papirić i gurneš ga što dublje u zamrzivač da se zamrznu. Mi smo to probali, funkcionisalo je jedno vreme a onda ih je valjda sunce ogrejalo pa su počeli opet - rekla je Goca.

Kompletnu današnju emisiju "Premijera" pogledajte u nastavku.

R. L.

#Goca Tržan

#Premijera

'