AKTUELNO

U okviru rubrike "Petarda" u emisiji Ognjena Amidžića, učesnici "Zadruge" Dalila Dragojević i Filip Car odgovarali su na škakljiva pitanja, a led je probila ona.

Osim Dejana, ko ti je bio najveća ljubav u životu?

Bivši momak, imam njegovu tetovažu. Aldin se zove.

Oceni na skali od 1 do 10 Filipa kao ljubavnika?

Šest. Nije bilo prilike da se urade neke druge stvari, pa da vidimo...

Da li si prevarila nekog svog partnera pre Dejana?

Nisam stvarno nikad, ovo mi se desilo prvi put u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ostaješ pri svojoj tvrdnji da pravi muškarac bije svoju ženu?

Molim?! Ne verujem da sam to izjavila. Bože, stvarno ne znam, moguće, ali ne stojim pri tome, naravno. Osuđujem svaku vrstu nasilja. Što se tiče muškaraca, ovakvi kao Filip treba da se stalno biju od strane žena.

Koji je najveći strah koji trenutno imaš?

Od izlaska iz rijalitija. Najviše se plašim toga, samog izlaska i života u "Zadruzi", toga me je strah.

Posle Dalile, na svoja pitanja odgovarao je i Car.

Da li smatraš da si fizički najjači muškarac u kući?

Ceo život sam se bavio sportom, ali zadnjih 4-5 godina nisam trenirao niti se aktivno bavio sportom. Imao sam tešku saobraćajnu nesreću, slomio sam butnu kost, imam šipku u bedranoj kosti, rame... Nekada sam bio stvarno u spremi. Smatram da sam najjači!

Foto: TV Pink Printscreen

U koju devojku u Zadruzi si bio najzaljubljeniji?

Prema Dalili sam imao najozbiljniju emociju. Da nije bilo tu stvari koje su uticale na mene, pritiska, situacija, ulaska Maje, mislim da je najozbiljnija emocija bila sa njom... A najveća zaljubljenost definitivno prema Mini Vrbaški. Da je Dalila bila tu u tom momentu, bila bi Dalila. Imao sam kratku vezu sa Aleksandrom, došla je Mina, bila mi je vodilja, ja sam bio izgubljen u zatvorenom prostoru...

Osim Dalile i Maje, kojoj još ukućanki ne bi oprostio? Zapravo, kojoj bi oprostio?

Ana Jovanović... Nisam spreman za vezu, za emociju, zaljubljenost i sve, ali ona me radi. Nije se ništa desilo, samo poljubac. Ali tu je Zlolila glavna. Ja da sam s njom sad u odnosu, da smo uspeli, veruj mi da ne bih primećivao nikog drugog.

Je l' si nekada platio za seks u životu?

Nikad u životu! Baš smo pričali o tome, jesam dva, tri puta pokušao, ali nije mi to to. Ne razumem te muškarce koje plate, pa bolje je da odeš sa tom devojkom negde i zajedno potrošite tih 500 evra.

Autor: D.T.