AKTUELNO

Sukobi mišljenja!

U toku je emisija Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. Voditelj je saopštio rezultate ankete, gde je publika birala koji zadrugar se pravi pametan a pokazalo se da nije. Voditelj je dao reč Anđeli Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, dobro veče, na trećem mestu je Dalila Dragojević. Gledaoci kažu da se pravi pametna, a šta ti kažeš - govorio je voditelj.
Mislim da sam ja nju i navela, kao jednu od onih kojih se prave pametni. Ona je to pokazhala u više navrata, samim tim što je uradila sa brakom, pa vezom sa Carem... Sigurna sam da je nije onako izvrežao ponovo bi bili zajedno, svi smo svesni toga. Mislim da je i ona toga svesna jer je inteligentna. Ovaj ulazak u odnos sa Dejanom sada je isto nenormalan. Ne zameram ja njoj ništa i to što se zaljubila desi se, ali se kaže desilo mi se i to je to, a ne da vređa dečka, da ga gura, šutira i na kraju svega se ponovo pomiri sa njim. Svašta su izgovarali o tom braku a sada su kao u super odnosima, to mi nije jasno. Ovo ovako stvarno nije normalno, da je bar prošlo neko vreme pa i da ima smisla... Nije bilo nikakvog konkretnog razgovora između njih...
Misliš li da je Dalila možda za prvo mesto? - pitao je Milan.
Ne ne, Dejan je za prvo mesto definitivno. On je navodno sve opraštao, pa posle svega se pomirio. On je za prvo mesto i tu niko ne može da ga zameni, svima pametuje a evo šta radi od svog života - odgovorila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Na početku su bili jaki i za primer. Dalila, bila si jako nepristupačna, arogantna i jako hladna kraljica. Kao da si se spremala da ono što će se dešava. Ušla je kao jak rijaliti igrač, ali joj nije mnogo pomoglo jer je žena. Zaljubila se i ja to ne mogu da opravdam, ali sve što je uradila, uradila je iz ljubavi. Zato i ne mogu da osuđujem, tu se ne radi o pameti, već o emocijama. Tu je preovladalo srce i ti si bila mila, slatka, mekanija, Suština ti je bila ista, jer si generalno jaka i vladaš sobom, ali dosta si bila nežnija, valjda od te ljubavi. Izvinjavam se svim gledaocima, ona je samo želela da bude srećna i nije razmišljala da li će da bude pametna niti je to nju zanimalo. Devojka je pratila svoje srce i mislim da je glupo što se uopšte pitamo da li je pametna ili ne. Gde je srce tu nema pameti i to je jasno kao dan. Ona je donela odluku svog života i bila je jako hrabra - govorila je Tanja.
Da posle svega se pomiri sa Dejanom, to ne može glupa osoba! Za to moraš biti jako pametan - dobacio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Na trećem mesto je zbog svojih postupaka u svom ljubavnom životu. Ona se popi*ala po svemu što je pričala i vratila se Dejanu. Ne mislim da je ona pametna ili hrabra, nego da Dejan nije neko ko je stabilan. Ona jeste jaka, to ne možemo osporiti, ali ne bi nikada mogla da se vrati muškarcu koji ima porodicu, status, novac ili slično. Njemu su prvi prijatelji Đedović i Fran posle pet godina... Ne mislim da je ona pokazala pamet sa ovim, već samo da je neko ko je imao posla sa slabimm muškarcem - govorila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga