AKTUELNO

Novi sukobi!

Tokom emisije "Gledanje snimaka" izbio je žestok sukob između Filipa Cara i Mensura Ajdarpašića, pa je nakon toga, Tanja Jovićević dobila reč kako bi prokomentarisala klip:

Ja lično govorim i u svoje ime. Ja verujem da je ljubav tu prisutna i da je Dalila to radila iz srca. Žensko srce ne pita pamet a ni mu, izvini Dejane, muža. Ma kakav plan, nema plana. Svi su potrčali kad je Dejan pravio haos, ali mislim da su sve te manifestacije i potezi, bili način da pokaže da mu je stalo i da želi da mu se vrati - rekla je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti pričaš jako čudno...Ne intresuješ me, nemoj mene komentarisati. Tvoj život, tvoje propale stvari i tvoj propali život me ne zanimaju. Ti mene komentarišeš, ali nemoj da pričaš tako - ubacio se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pričam ovo zbog toga što gotivim Cara i Dalila, ali ti si jedan cinik i funkcionišeš po ovom rijaliti modu. Ja mislim da je ona zaljubljena i u to verujem - odgovorila je Jovićevićeva.
Moram da kažem da si imala prelepo izlaganje, kao i uvek, bez obzira na naš odnos. Ne smatram te ženom da se družiš sa ljudima zarad kadra - dodala je Dalila.
Meni se lično njegov cinizam i prezrljivost, ne sviđa. Ja sam uvek govorila mišljenje, ali nisam skakala. Ja sam upropastila svoj život i imam želju da ga popravim - rekla je Tanja.

Miki Đuričić se javio za reč, pa je prokometarisao Dejanove uvrede na Tanjin račun:

Svako od nas u našoj glavi ima viziju svog života, da li je ispravan ili nije. Ona je živel rokenrol život, Tanjin je život propao zbog ljubavi. Ona je prodala stan zbog tog nekog dečka, koji je zajeb*o. Pored toga, ona je žena sa drugim pogledima na svet. Njoj je važnija svirka nego išta. To je njen život i ona je srećna. To što je njemu bio takav život idealan, podržavam, ali je ona u ovome bila srećna...Imao si i ti svađe, pa šta si izgovarao ljudima ovde - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričala je odnosu Dalile i Cara, pa je pomenula moje reakcije - rekao je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Žugić