AKTUELNO

U Bresraču će se opet začuti svadbena zona?

Darko Lazić i Barbara Bobak uživali su na turneji u Americi, iz koje su se u Srbiju vratili juče, taman da božićne praznike provedu sa najmilijima.

Praznike provodimo zajedno, ali i sa našim porodicama. Bićemo malo kod mojih, u Brestaču, ali ćemo posetiti i Marinine najbliže. Zapravo, kod mojih smo za Badnji dan, a kod njenih idemo za Božić. Drago nam je što imamo prilike da se ne razdvajamo - kaže Darko, dok se njegova devojka nadovezuje:
Nismo bili u mogućnosti da pomognemo ni Darkovoj mami, ni mojima, jer nismo bili tu. Inače, oboje smo veliki gurmani, a Darko je odličan u kuhinji, tako da mi je jako krivo što neću probati neki njegov specijalitet (smeh).

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

Marina kaže da je u sjajnom odnosu sa Darkovom familijom, te da joj nikakav problem ne bi bio da se preseli u Brestač, u njegov porodični dom.

Odlično se slažemo. Ne bi mi bio problem ni na Marsu da živim kada živim s njim. Brestač je lepo mesto, mirno, kuća mu je prelepa, ali možda bi nam bilo malo dosadno da smo tamo stacionirani, jer oboje volimo da zujimo svugde. A Beograd nikad nije bio opcija, niti nešto preterano radim tamo, ništa me ne vezuje za njega.

Šuška se uveliko da će se venčati u 2022., a Darko kaže:

Svadba ako se desi, biće megalomanska (smeh). Sa svim mogućim običajima, od jabuke, preko lažne mlade i svega ostalog! Inače, 2022. godina će biti godina za rad, rad i samo rad. Želimo da napravimo nešto, da pokrenemo neki možda i zajednički biznis, ali za to je potrebno dosta novca da se zaradi. Funkcionišemo sjajno, oko svega se lako dogovorimo i lepo nam je gde god da smo - da li u Novom Sadu, Beogradu, Gložanu ili Las Vegasu - rekao je Darko.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

Autor: pink.rs

#Barbara Bobak

#Darko Lazić