AKTUELNO

Da li će uprkos svemu opstati i krunisati svoju ljubav brakom i detetom?

Pevač Darko Lazić i njegova izabranica i koleginica Barbara Bobak svakako su par o kojem se i te kako pisalo tokom 2021. godine, a jedna od poslednjih vesti kada su oni u pitanju jeste i navodna veridba u Las Vegasu. Međutim, kako je Barbara kasnije otkrila do veridbe ipak nije došlo, a nije krila ni da će Darko i ona, kada odluče da stanu na ludi kamen, organizovati veliko svadbeno veselje. Mi smo sada kontaktirali astrologa Nevenku Blažik, kako bismo čuli šta poznati par očekuje u 2022. godini.

- 2022. za Darka i Barbaru će biti vrlo važna godina, godina kada će najverovatnije da se ispuni Barbarina želja da se ispoštuje tradicija i da se ona i Darko vere, pa onda da naprave veliku svadbu, i ona će zasigurno biti u Srbiji. I kod jednog i kod drugog vidimo pozitivan uticaj tranzitinih planeta kroz njihovu natalnu kartu, kako na polju ljubavi, tako i napolju potencijalnog braka, tako da pored opcije da će stati na "ludi kamen" vidimo pred kraj godine i mogućnost da će doći i do trećeg veselog događaja kod njih - potencijalne Barbarine trudnoće.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

- Ali, naravno, zbog određenih loših uticaja tranzitnih planeta,posebno u periodu februara, maja, avgusta i novembra 2022. godine, biće i napetih momenata u njihovom odnosu, koji će ili da utiču na to da se njih dvoje rastave na neko vreme, ili pak će im još više ojačati odnos, i tako ubrzati tj približiti sam trenutak veridbe (venčanja). I Barbara i Darko će tokom 2022. imati velikih poslovnih uspeha, posebno Barbara, a moguće je da će se ona odlučiti i da započne neki nov posao vezan za javnost (sem pevanja) što će joj dodatno doneti veliku popularnost.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

- Darko će takođe imati uspeha, ali treba opet malo da povede računa o svom zdravlju, posebno u periodu marta, juna i septembra 2022. Tada su mogući i manji problemi sa bivšom partnerkom, ili pak problemi vezani za neku nekretninu koju je Darko nasledio.

Novogodišnji astro specijal portala Pink.rs pratite svakog dana, a u toku sutrašnjeg dana imaćete priliku da saznate šta u 2022. godini očekuje Svetlanu Cecu Ražnatović i Bogdana Srejovića - poznati par koji je tokom protekle godine punio novinske stupce. Astrolog Nevenka Blažik za Pink.rs u narednim danima tumači budućnost popularnih parova!

Autor: M.K.