AKTUELNO

Iskren do srži!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je 

Zašto uporno vređapš Miljanu Kulić? Nije ti ona kriva što mu je bila verenica, a ti kr*s kombinacija - glasilo je pitanje.
Nisam ja nju vređala, mislim jesam, znam šta sam izgovorila. Nisam rekla sa namerom da je uvredim, ali ne razumem ovo njegovo ponašanje. Ona nema manu, a ja imam hiljadu mana. Nisam htela da je uvredim, ali sam to rekla da bih njega isprovocirala. Rekla sam da nemam novca kao ona i dijagnozu - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanima me, Zola, ti sa Nevenom imaš se*s stalno a nećeš vezu - rekao je Milan.
Pokušava da skrene sa teme. Kreunual je iz čista mira da nije bolesnica. Ja sam rekao da kakva god da je Miljana i šta god da je radila, ona je to iz srca radila, a ja u odnsu sa njom vidim neiskrenost. Meni odgovara ovako da ja budem sa njom u okej odnosu, da se sprdamo ,zezamo i da budemo povremenio ovako bliski - rekao je Zola, pa ga je Nevena prekinula.

Foto: TV Pink Printscreen

Njega kao navodno pogađa to što sam ja rekla da sam dobila poklon od bivšeg dečka - skočila je Nevena.
Ja mislim da ne bi trebalo sebi da dozvoli da vređa moj izbor, kakav god on da je bio. Nema potrebe da ona meni spominje bilo koji bivši odnos, a kamoli da se usuđuje da vređa. Samu sebe sa time ponižava. Za mene je u nekim situacijama ona folirant prema meni - rekao je Zola.
Zola, ako tebe neko pita šta je tebi ona, šta ćeš reći? - pitao je Milan,

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ona bliska, ali za nešto ozbiljnije, ne mogu zamisliti sebe da imam emocije prema nekom drugom - rekao je Zola.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga