AKTUELNO

Ovo nisu očekivali!

Na scenu su izašli Milan Janković Čorba, Sandra Rešić, Marko Đedović i Ana Spasojević koji su izveli pesmu "Nove pare" koju u originalu izvodi Cobi i Krisko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je započela pevački deo, a bila je ubučena u belu haljinu i nosila je veo. Čorba je naravno bio zadužen za rep deo. Đedović i Ana Spasojević potrudili su se da nastup upotpune glumačkim delom.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku pogledajte njihov nastup:

Usledili su komentari žirija:

Foto: TV Pink Printscreen

Pratila sam te, mislim da si dobro iskoristila program da pokažeš svoje vokalne sposobnosti. Koji momenat u Zadruzi ti je bio najteži? - pitala je Jovana Jeremić.
Uzalodno tešenje Dejana Dragojevića, da nije bilo uzalodno, ne bi mi bilo teško - odgovorila je pevačica.
Kda si ih spomenula da li će ostati zajedno? - upitala je Jovana.
Ne, pitanje je kad će se posvađati toliko da neće komunicirati nikad više u životu, a Car treba da odmori - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedoviću, kako ti vidiš odnos Dalile i Dejana? Da li je Dalila zaljubljena u Cara? - pitalaje Jovana.
Apsolutno. Car je bio u vezi samo iz straha šta će uraditi. Ni u sezoni tri nisam video strast i zaljubljenost. Dalila mi deluje kao da voli drugi tip muškarca. Najveći pakao je živeti sa nekim, a ne voleti ga- rekao je on.
Dalila ne voli Dejana, voli jače muškarce i zato je izabrala Cara, on ume da podvikne i lupi šakom o sto. Dejan je tu njen sin - komentarisao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje je slično mišljenje, Dalila ne voli Dejana. Ona je rekla da više ne može da izdrži, a Dejan je voli, pa je voli. On bi sve uradio i prešao preko toga - dodala je Ana Spasojević.
Ozbiljan nastup, bravo! Tvoj rep, njeno pevanje, bravo - rekao je Dejan Milićević.
Ti si sinoć iskidao, stvarno do ja*a. Đedoviću, ja ne mogu da verujem da ti se ljudi i dalje poveravaju - dodao je Đekson.
Meni ste kao grupa odlični i baš ste mi držali pažnju, pesma je ludilo. Đedociću top si, volim te - bila je kratka Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog i novinarskog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Zadruga