AKTUELNO

Ovo nisu očekivali.

Nakon što je obavio intervjue sa zadrugarima, voditelj Darko Tanasijević otišao je do sobe za izolaciju da pozove nominovane takmičarke da mu se pridruže, a to su bile Ana Bulatović, Nataša Radan i Jelena Batos. Oni su zajedno pošli do palate "Milenija", gde će se odigrati večerašnja igra koju je spremio Veliki šef.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominovane zadrugarke su dobile po štafelaj, na kojima se nalazila nedovršena slika sa brojevima. One su morale da dopune sliku pomoću markera tako što će pratiti brojeve, a marker su morale da drže u ustima. Na znak Velikog šefa zadrugarke su krenule da crtaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je prva završila crtež, te su stoga njoj duplirani glasovič. Darko je zadrugarima otkrio procente takmičarki - jedna je imala 21%, druga 27% glasova, dok je treća osvojila 52% glasova publike.

Foto: TV Pink Printscreen

52% glasova publike osvojila je Jelena, a nekoliko zadrugara joj je aplaudiralo. Darko je potom saopštio ko napušta imanje. Iako su joj bili duplirani glasovi, Ana je osvojila najmanje glasova, te je stoga morala da napusti Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad Aleksić Ša joj je prišao da joj nešto kaže, a ona mu je poručila da već sve zna i da će to uraditi. Zadrugari su se pozdravili sa, sada već bivšom cimerkom, a ona se zaputila ka studiju voditeljke Dušice Jakovljević, koja će obaviti intervju sa njom. Nenad Lazić Neca je briznuo u plač, a to je uradila isto i Dragana Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.