AKTUELNO

Za njih će godina u koju smo tek zakoračili biti i više nego turbuletna!

Mirko Šijan i Bojana Rodić verili su se u novogodišnjoj noći, a astrolog Nevenka Blažik za Pink.rs otkrila je šta poznatom paru poručuju zvezde o njihovoj budućnosti. Kako Nevenka ističe, za mladi par 2022. godina biće puna preokreta, te je vrlo moguće da će tokom ove godine dobiti još jedno dete, ali i preseliti se iz vile u Surčinu, gde žive sa Mirkovom majkom, pevačicom Gocom Božinovskom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, TV Pink Printscreen

- Za Bojanu i Mirka 2022. godina će biti izuzetno dinamična i zanimljiva. Pored toga što će uživati u novoj prinovi, koja će posebno Bojani oduzimati dosta vremena, oni će uživati i u svom novom mestu boravka. Bojana će se truditi da bude i dalje u žiži javnosti, naročito sa svojim sinom, ali i sa svojim lepim sestrama, kod kojih je takođe moguće da će doći do novih situacija i pozitivnih promena uživotu, koje će na (ne)posredan način da utiču tako i na Bojanin život - kaže astrolog i dodaje:

- Kod Mirka mnogo toga ostaje isto, samo što će više vremena provoditi uz Bojanu i sina, ali će se truditi i da im obezbedi još bolje uslove za život, pa će tako i dosta vremena provoditi u širenju svog biznisa - poručila je Nevenka i otkrila šta još očekuje mladi par u 2022. godini.

Foto: Instagram.com/bojana__rodic

- U periodu aprila, jula, oktobra 2022. godine Bojana bi trebalo da obrati pažnju na svoje zdravlje, a u periodu februara, maja, avgusta i novembra 2022. bi trebalo da povede računa o saobraćaju i svojim finansijskim ulaganjima. Mirko bi tokom cele 2022. godine trebalo da vodi računa o svom zdravlju, jer će više nego obično biti sklon povredama i manjim nesrećnim slučajevima, a posebno kritični periodi će biti januar, april, jul i oktobar 2022.

Novogodišnji astro specijal portala Pink.rs pratite svakog dana, a u toku sutrašnjeg dana imaćete priliku da saznate šta u 2022. godini očekuje Anastasiju Ražnatović i njenog dečka Đorđa Kuljića, sa kojim je odnedavno otpočela i zajednički život u Beogradu. Astrolog Nevenka Blažik za Pink.rs u narednim danima tumači budućnost popularnih parova!

Autor: M.K.