AKTUELNO

Za njega je ova godina drugačija od svih prethodnih!

Stefan Karić, aktuelni zadrugar, definitivno je publiku osvojio dobrim manirima i vaspitanjem, koje je poneo iz kuće. Njegov otac, Osman, uvek stoji iza Stefanovih odluka, a njegovi komentari svakodnevno izazivaju lavinu reakcija kompletne javnosti.

Stefan će doček 2022. godine proslaviti na velelepnom imanju u Šimanovcima, a Osman nam je otvorio vrata svog doma, luksuzne vile na Zvezdari, pa nam otkrio kako će porodica Karić provesti najlepšu noć.

Foto: Instagram.com/osmankaric

Što se tiče proslave Nove godine, najverovatnije ću proslaviti uz svoje najbliže u porodičnoj kući. Kad kažem "bližnje", mislim i na Jovanu, Stefanovu lepšu polovinu i moju potencijalnu snajku. Ranijih godina smo u ovom periodu putovali, slavili po raznim hotelima i restoranima, sada je to malo teže zbog celokupne situacije, odnosno, virusa koji hara - rekao je Osman.

Osman nam je, zatim, otkrio zašto će ovaj doček Nove godine za njega biti drugačiji od svih prethodnih:

Doček ove godine može biti drugačiji time da sam tužan, što moj sin Stefan nije pored nas, a opet sam srećan što će njegova devojka biti pored nas, bar neko vreme na taj dan, kasnije će verovatno otići da proslavi sa svojim roditeljima i bratom. Sve u svemu, nadam se lepom ispraćaju stare i ulasku u Novu godinu - otkrio je on.

Foto: Pink.rs

Upitali smo ga šta će prvo poželeti sebi kad otkuća ponoć, kao i to šta bi poželeo sinu i potencijalnoj snajki, Jovani:

Naravno da mi je želja da se mom sinu ostvari želja i da se ove godine venča sa Jovanom. Mada, opet, to je moja želja, videćemo da li će se ostvariti, s obzirom da je 7 meseci i nije mali period da sve krene nizbrdo. Verujem svom sinu i zaista verujem da neće napraviti grešku koja bi ga razdvojila od Jovane, a snajki ostaje samo da verujem, mislim da je njihova ljubav iskrena i prava i da će se čekanje isplatiti. Videćemo, vreme je pred nama.

Za sam kraj našeg razgovora sa Osmanom, on se obratio čitaocima portala Pink.rs i poželeo im najsrećniju 2022. godinu:

Želeo bih da čestitam i poželim sve najbolje vama sa portala Pink.rs i vašim vernim čitaocima - rekao je on kratko.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. Ivanović

#Zadruga