AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Čestitke porodica". Maja Marinković dobila je reč da prokomentariše čestitku Dejana Dragojevića.

Plakal si sve vreme, šta te je raznežilo? - pitao je Milan Milošević.
Jesam, kad vidim ove snimke bude mi teško i kad vidim Dejana... Pozdrav za njegovu porodicu. Nisam ta koja će da odlučuje, ali njegova porodica je uz njega, to treba da mu da snagu. Njegov izbor je njegov izbor i on ne treba da se odrekne porodice. Porodica uvek treba da bude na prvom mestu - rekla je ona.
Drago mi je da vidim sve njih na okupu. drago mi je da je dobio ozbiljni vetar u leđa od svoje porodice. Tamo nema sreće, ljubavi, mislim da ga čeka porodica. Dalila treba da bude drago što je neko uz njega i što će da mu pruži podršku, a ne da komentariše na taj način - komentarisao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je uvek rekla da ide kod porodice, pu*ite ku*ac svi koji ste rekli da treba da ide. Dosta mi je priča da sam kriva da sam kriva za raspad nečije porodice. Rekla sam da mi je logično da bi voleo da vidi svoju prodicu, vi veliki tumači! vi ćete da pričate, a ja sam pet godina trpela torture, trudila sam se da bude sve najlepše, živeli smo noralan život, a ovo što se desilo...Šta da radim, da se ubijem? Ta porodica je uvek bila na okupu i mogao je da ode da je hteo, on nije hteo. Pet godina sam puštala suze zbog obih ljudi jer sam gledala kako plače, zbog nedeljnih ručkova - besnela je Dalila.
Ne verujem da je njoj drago zbog ove situacije u kojoj je on - rekao je Mensur.
Treba samo da kaže da su u pravu - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: A. N.

#Zadruga