AKTUELNO

Nova drama!

Nenad Aleksić Ša nastavio je da drami Mioni Jovanović, te su ušli u žestok verbalni okršaj usred žurke.

Ja sam se zaj**ao po pitanju tebe onda. Devojka koja gleda samo sebe, sa svima nazdravlja - rekao je Ša.
Je l' se vraćaš na neke stvari?! Nemoj da se vraćaš, dogovorili smo se. Ja postojim, igramo ti i ja - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' sam ti reč rekao?! Sedi mi se trenutno, a moja devojka treba da mi priđe nekada. Rekla si mi: "Hajde sedi, kao deda si". E tek ću da budem pošto mi udaraš na godine, izgledam mlađe od pola ovih ovde - rekao je Ša.
Težak si kao crna zemlja. Nenade, svađao si se sa mnom jer hoćeš da igraš sa svojom devojkom, a ona igra sa drugim ljudima, a sada sediš...To kada me zoveš da sednem, zvučalo je kao da kažeš: "Dođi ku**o, sedi" - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ćemo biti par koji je kombinacija. Ne, to ti hoćeš, ja hoću vezu, neću da budem drugačiji, ja hoću baš da sedimo zajedno! - rekao je Ša.
Ja nisam opterećena ljudima - rekla je Miona.
Hoćeš da vidiš ti šta je inat?! Hajde ćao, pa sedi sa debilima. Šta hoćeš?! Da mi se mangupiraš i ku**iš, to može sa drugima, sa mnom ne. Sebe brukaj, nemoj mene - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekla: "Ti ne znaš šta je inat" - rekla je Miona.
Miona, slušaj ovo, nijednu žurku za pet meseci nisi sa mnom provela. Ti si devojka koja voli slobodu, budi slobodna, šta ću ti ja koji ku**c?! Parovi su zajedno - rekao je Ša.
Izvinjavaćeš se ti sutra - rekla je Miona.
Da bog da crkao ako ti se budem sutra izvinjavao. Boli mene ku**c za crni sto i za rijaliti. Radi ono što ti osećaš - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte OVDE

Autor: N. Ž.