AKTUELNO

Zadruga joj je obeležila proteklu godinu!

Pevačica koja je još veću popularnost stekla zbog učešća u najgledanijem rijalitiju Zadruga, ekskluzivno za Pink.rs je otkrila po čemu će pamtiti 2021.godinu, ali i o planovima za 2022.

Rialda Karahasanović, u Zadruzi je važila za devojku britkog jezika, a nema sumnje da je pored toga svojim atraktivnim izgledom, ostavila utisak kako na zadrugare, tako i na publiku. Zbog toga smo stupuli u kontakt sa njom kako bi nam otkrila svoje planove za narednu godinu.

Foto: Ustupljene fotografije/Nikola Glišić

Kako ćeš i sa kim dočekati Novu godinu?

Posle 100 godina, Novu godinu čekam u krugu najbližih. Napravili smo neku organizaciju i jako se radujem sto ce biti tako. - rekla je Rialda.

Kako si proslavljala kao dete, i koja ti je najlepša uspomena iz tog perioda?

Pa bilo je raznoraznih “faza”, da ih tako nazovem, ali omiljene su mi bile sa porodicom. Moja mama bi napravila naša omiljena jela, kolače, spremali bi se u kući uz muziku i onda bi otišli u grad, bili na nekom koncertu na otvorenom i gledali vatromet - opisala nam je svoje omiljene uspomene.

Izdvoj top 3 događaja koja su ti obeležili  2021. godinu?

Pa definitivno jedan od “glavnih” događaja jeste Zadruga. Svakako u toj atmosferi mi je i većinski deo godine prošao. Veliki izazov, različita dešavanja, ljudi, oklnosti… Svakako izlazak dva singla, pokrenula sam brend, nastupi, nove saradnje… Zaista i ne mogu da se limitiram na 3 ,ali svakako samo lepe trenutke izdvajam.

Foto: Ustupljene fotografije/Nikola Glišić

Iza tebe je jedna uspešna godina čak i u doba pandemije. Imala si sjajno učestvovanje u Zadruzi, objavila pesmu koja je za kratko vreme postala hit, počela sa nastupima. Kako bi u jednoj rečenici opisala 2021. godinu?

Ludilo u boji, kao i jedna od mojih pesama. Bilo je zaista svega i svačega. Nekako kad napravim retrospektivu cele godine, ponosna sam na sebe i zahvalana na na svakom momentu. I lepom i ružnom . Lepom sto je zauvek lepa uspomena, a ružnom sto je životna lekcija - ispričala nam je Rialda.

Foto: Jelena Simonović

Koga ćeš poljubiti u ponoć  01.01.2022. ?

Ljubim onog koga volim - rekla je popularna Riri i na taj način suptilno nam stavila do znanja da možda ima novu ljubav.

Koji su ti planovi za 2022. godinu i da li možemo da se nadamo nekom albumu?

2022. je puna planova i jedva čekam da krenem i sa prezentacijom, ali do tada ništa necu odati. Neka to bude iznenađenje - otkrila je Rialda i iskoristila priliku da svim čitaocima portala Pink.rs čestita Novu godinu:

Svim čitaocima portala Pink,rs želim srećnu i uspešnu Novu godinu 🎄 - rekla je Rialda.

Autor: N.Brajović

#Rialda Karahasanović