AKTUELNO

Neki su postali roditelji po prvi put, a neki po četvrti!

Kako smo serijal priča i sumiranje događaja u 2021. godini započeli tužnom vešću i još jednom se oprostili od velikih imena koja su nas napustila u prethodnih 365 dana, odlučili smo da za kraj ostavimo samo lepe stvari.

Pored stravičnih gubitaka na javnoj sceni, ove godine su se istoj pridružili i bebe poznatih ličnosti. Za svoje verne čitaoce, Pink.rs izdvaja najčitanije i najzanimljive priče o porođajima estradnih mama.

Bivša rijaliti učesnica, Tamara Đurić, porodila se 3. januara, u porodilištu "Narodni front", u Beogradu, i među prvima ove godine postala mama. Đurićeva je zajedno sa svojim suprugom Nikolom dobila ćerku, a ono što je posebno iznenadilo javnost jeste to što je starleta svojoj naslednici dala svoje ime - Tamara.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Luna Đogani, pevačica i pobednica druge sezone "Zadruge", porodila 15. juna, u bolnici "Narodni front" i na svet donela devojčicu, kojoj je dala ime Mia. Bivša zadrugarka porođena je carskim rezom i sve je prošlo bez bilo kakvih komplikacija.

Danas je u 14:42 stigla najlepša devojčica na svetu. Ovo je moj najsrećniji dan u životu i neka nam je živa i zdrava Mia - rekla je Luna brzo nakon porođaja.

Foto: Instagram.com

Fudbaler Luka Adžić, unuk pokojnog kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, postao je otac 30. juna, kada je njegova supruga, Aleksandra, na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Lana. Radosne vesti o Aleksandrinoj trudnoći prva je objavila pevačica Ilda Šaulić, Lukina tetka.

Moji voljeni Luka i Aleksandra uskoro će postati roditelji! Svi se neizmerno radujemo i željno očekujemo još jednu princezu u našoj porodici. Voli vas tetka - poručila je tada presrećna Ilda.

Luka je sin Sanele Šaulić, starije Šabanove ćerke i nekadašnjeg fudbalera Ivana Adžića.

Foto: Instagram.com/aleksandra.licina

Mia Borisavljević je 10. jula na svet donela drugu ćerku, Teu. Pevačica je zajedno sa svojim nevenčanim suprugom i kolegom, Bojanom Grujićem, prvi put postala mama pre četiri godine malenoj Emi. Nakon porođaja Mia je objavila sliku iz porodilšta i otkrila kako se nova naslednica zove.

Zdravo svete. Ja sam Tea Grujic, sestra Emina i ćerka Bokijeva i Miina. Rodila sam se danas u 12:45h, teška sam 3,160 g i dugačka 52 cm. Dobila sam ocenu 10. Čupava sam, crna, baš kakvu me mama sanjala još u petoj nedelji trudnoće. Hvala svima na čestitkama i lepim željama. Odoh sada da spavam i gledam svoja bebeća posla. Voli vas vaša Tea - napisala je Mia u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram odmah nakon porođaja.

Foto: Instagram Printsreen

Nikolija Jovanović i njen partner, reper Relja Popović, 17. jula su postali roditelji po drugi put, kada se pevačica porodila u beogradskom porodilištu "Narodni front" i na svet donela još jednu devojčicu. Naslednica Vesne Zmijanac već ima ćerkicu Reu, a ovog puta, Relja i ona su doneli odluku da javnosti ne otkriju ime nove prinove, a za Pink.rs mlada mama je otkrila zašto su se odlučili na takav korak.

Glupo je da sad kažem, ali kad bih vratila vreme u nazad, ne bi vam rekli ni ime za prvo dete, ali bila je, onako, euforija, mediji su bili ispred porodilišta... A sad se, onako, sve sleglo i odlučili smo da decu potpuno sakrijemo od medija i društvenih mreža. Nemam ništa protiv što neke kolege prave od svoje dece javne ličnosti, ja samo želim da našim ćerkama damo slobodu da mogu da biraju kada porastu da li žele da budu javne ličnosti ili ne - rekla je nedavno Nikolija.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić dobili su 9. avgusta svoje prvo dete, sina Zorana, koji je ime dobio po svom dedi, Mirkovom ocu. Radosne vesti sa javnošću je podelio upravo Mirko, i to na društvenoj mreži Instagram.

Rodio se Zoran Šijan! Bojana, volim te najviše na svetu - kratak je bio Šijan.

Slavlje u porodičnoj vili u Vrčinu trajalo je do jutra, a Mirko je tada izjavio da je beba ista kao i svi Šijani, crna, teška i da je naslednik već mezimče među članovima porodice, a da je Goca bila van sebe od sreće zbog rođenja prvog unuka.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Nevena Božović, udata Ivanović, je 23. avgusta na svet donela zdravu devojčicu, kojoj je dala nesvakidašnje ime - Anka. Nevena je detalje svoje trudnoće držala u tajnosti, a do porođaja su bili retki momenti, u kojima su fanovi imali priliku da vide kako mlada pevačica izgleda u drugom stanju.

Podsećanja radi, Nevenin suprug je crnogorski pilot Nikola Ivanović, kog takođe retko viđamo u javnosti, što dovodi do zaključka da Božovićeva ne voli da previše eksponira svoj privatan život.

Foto: Instagram.com/nevenabozovicofficial

Mirka Vasiljević se porodila 1. oktobra i na svet donela čak četvrto dete i drugu ćerku. Glumica je zajedno sa svojim nevenčanim suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem, ponosan roditelj ćerki Adrijani i sinovima Andreji i Mihajlu. Iako je htela da se porodi u Srbiju, Mirka je bila sprečena, te se porođaj dogodio na Kipru, a novoj naslednici par je dao ime Anika.

Mi smo malo ovaj put zakazali sa imenom, nismo se puno bavili time, bili smo u fazonu da ima vremena. Tek kad smo shvatili da sam pred porođajem, tad smo upitali decu kako bi oni želeli da se zove, i bili su složni da to bude Anika. To ime ima i značenje, neustrašiva i hrabra - objasnila je glumica tada.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram

Marija Petronijević porodila se 28. oktobra i, nakon borbe sa korona virusom, na svet donela dečaka odličnog zdravlja, a njegovo ime još uvek nije poznato javnosti. Glumica se kovidom zarazila u devetom mesecu trudnoće, ali kako je bila vakcinisana, prošla je sa lakšim simptomima.

Inače, Petronijevićeva se potpuno povukla i živi daleko od kamera i očiju javnosti. Vratila se u rodno selo Visibaba, posvetila imanju i deluje da je pronašla svoj mir i sreću sa muškarcem koji javnosti nije poznat.

Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako - izjavila je nedavno Marija.

Foto: Facebook.com/Marija Petronijevic

Popularna glumica i voditeljka, Marijana Mićić, nedavno se porodila i na svet donela devojčicu. Ona i njen izabranik, Miloš Marjanović, nisu krili sreću zbog prinove, a svojoj naslednici dali su ime Ana.

Iako se prvobitno mislilo da se Marijana porodila 17. decembra, zapravo se to desilo ranije. U pitanju je 9. decembar, kako je glumica napisala u objavi na društvenoj mreži Instagram, u kojoj se zahvalila svima na čestitkama.

Hvala svima na divnim porukama. Imala sam Mišu, a sad imam i MišAnu. 9.12.2021. - napisala je Mićićeva.

Foto: Instagram.com/micicmarijana

Pevačica Katarina Grujić je 15. decembra po prvi put postala mama, kada je na svet donela malu Katju. Ona i njen izabranik, fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić, nisu krili sreću zbog prinove. Kaća se porodila carskim rezom u jednoj prestoničkoj privatnoj bolnici, a po izlasku iz porodilišta, pevačica se besprekornog izgleda obratila javnosti i otkrila kako se oseća.

Da li umorno... Da li neispavano, ali definitivno najsrećnije na svetu se osećam! Ne možemo još da provalimo na koga liči, nadam se na mene, a da na Marka ima plave oči. Ne plašim se ničega, sve se da naučiti, jedva čekam da stignemo kući. Mislim da su me za ova četiri dana u porodilištu mnogo naučili - priča Kaća, pa dodaje:
Naravno da ću ja najviše vremena provoditi sa bebom, dolaziće i svekrva da pomogne i moja majka, svi nas već čekaju kod kuće. Meni je želja da imam četvoro dece. Marko je počeo da plače, to su emocije koje vas nadvladaju. I meni kreću suze, neopisiv osećaj. Krenule su mi suze, taj prvi poljubac i kontakt sa njom, neopisiv osećaj. Katja nam je prelepo ime, svi smo se složili oko toga - rekla je Kaća par dana nakon porođaja.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Pre svega par dana, kao poslednja beba poznatih roditelja u ovoj godini, stigao je Vuk, koji je 26. decembra usrećio Maju i Alena Hadrovića. Bivši učesnici rijalitija "Zadruga" su svoju ljubavnu romansu upravo otpočeli u Beloj kući, a Maja se odmah nakon porođaja glasila za Pink.rs i otkrila kako se ona i beba osećaju.

Srećna sam, dobro se osećam, umorna jesam, ali se lepo oporavljam. Porođaj je super prošao, porodila sam se za otprilike pola sata prirodnim putem bez epidurala i, hvala Bogu, sve je prošlo u najboljem redu. Vuk je jedna krupna i snažna bebica, ocena 10 od 10. Mnogo smo uzbuđeni i presrećni i Alen i ja, vlada velika euforija, jedva smo čekali ovaj dan kada ce naš Vuk doći i jedva čekam da izađem iz porodilišta i budemo zajedno nas četvoro u našem domu - rekla je Maja za Pink.rs.

Podsećanja radi, bivšoj zadrugarki ovo nije prvo dete. Ona je s bivšim partnerom dobila dečaka Andriju, a nikada nije krila koliko ju je usrećilo saznanje da će Hadroviću roditi dete sa kojim je, kako kaže, otpočetka zamišljala porodicu.

Foto: Instagram.com/alenhadrovic, Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: P. Radosavljević

#Alen Hadrović

#Bojana Rodić

#Katarina Grujić

#Luka Adžić

#Luna Đogani

#Maja Hadrović

#Marija Petronijević

#Marijana Mićić

#Marko Gobeljić

#Mia Borisavljević

#Mirka Vasiljević

#Mirko Šijan

#Nevena Božović

#Nikolija Jovanović

#Relja Popović

#Tamara Đurić

#Vujadin Savić