AKTUELNO

Iako astrologija definitivno nije merodavna niti presudna kada je reč o izboru partnera, neki muškarci su po prirodi skloniji tome da budu pouzdani i dobri partneri.

Iako je svaka osoba jedinstvena i emotivna priroda čoveka zavisi od mnogo faktora, astrolozi ističu da neki horoskopski znaci imaju urođenu tendenciju da stvaraju jake i pouzdane veze.

Horoskop otkriva da su muškarci rođeni u ova tri znaka Zodijaka najpouzdaniji muževi i da često vole samo jednu ženu do kraja života!

Kao element zemlje, Bik je poznat po svojoj praktičnosti i emocionalnoj stabilnosti. Muškarac Bik ceni udobnost i lepotu u svom životu, a to se ogleda i u tome što žele i rade na tome da stvore udoban dom u kome se osećaju prijatno. Bikovi su strpljivi i verni partneri. Ne podležu izlivama emocijama, ali zato preferiraju satbilnost i postepeni razvoj odnosa. Na muškarca Bika uvek možete da se oslonite!

Materijalno blagostanje igra važnu ulogu u životu Bika, pa su spremni da naporno rade kako bi obezbedili sebe i svoje najmilije.

Foto: Unsplash.com

Lav je vrlo pouzdan u emotivnim odnosima. Uprkos njihovoj egocentričnoj prirodi, oni su veoma lojalni i privraženi partneri. Pod vladavinom Sunca i kao element vatre, oni prirodno teže vođstvu i tome da privlače pažnju. Međutim, iza spoljašnjeg samopouzdanje krije se duboka odanost voljenim osobama i spremnost da se čak i žrtvuju zarad njih. Muškarac Lav spreman je da zaštiti svoje voljene od bilo kakvih nedaća i pruži im podršku u teškim trenucima u životu.

Ribe su poznate kao osetljiv znak kome je fokus na unutrašnjem miru. Često su sanjivi i skloni filozofiranju, što ponekad stvara utisak kao da nemaju dodira sa stvarnišću. Međutim, Ribe, iako osetljive, jesu veoma pouzdani partneri. Muškarci Ribe su često romantičari, sposobni za duboka osećanja i predanost. Njihova prirodna empatija i intuicija im omogućavaju da razumeju potrebe svog partnera i pruže mu neophodnu podršku.

Autor: Snežana Milovanov