AKTUELNO

Pogledajte kako je sve izgledalo!

Maja Marinković, učesnica druge, treće, četvrte i pete sezone "Zadruge", trenutno se nalazi u komplikovanom ljubavnom odnosu sa Filipom Carem. Ovo dvoje zadrugara skoro svakodnevno imaju skandalozne svađe, koje završavaju raskidom. Poslednji burni raskid desio se na proslavi katoličkog Božića, nakon koga je usledio period nepričanja, a zatim i pokušaj da izglade odnose. Car je Maji više puta ponovio da ne želi da bude u vezi sa njom, a od njenog ponašanja zavisi da li će biti prijatelji.

Foto: Pink.rs/E-stock

Međutim, Car nije jedini Majin bivši partner koji se nalazi u kući. Janjuš, sa kojim je Maja otpočela vezu u "Zadruzi 3" i nastavila u "Zadruzi 4" takođe se nalazi tu, ali i Čorba, sa kojim je bila u "Zadruzi 4", dok je bila u fazi raskida sa košarkašem. Tu je i Mensur Ajdarpašić, sa kojim je Maja bila intimna između treće i četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu.

Foto: Pink.rs/E-stock

Maja je sa bivšim partnerima pozirala za novogodišnji specijal našeg portala, a njih trojica su u sebi svojstvenom stilu stali pored nje.

Foto: Pink.rs/E-stock

Jedno je sigurno, Car će zbog ovoga izgoreti od ljubomore, kako prisustvo Majinih bivših partnera, kao i interakcija sa njima, uvek stvara problem.

Foto: Pink.rs/E-stock

Autor: M. P.

#Janjuš

#Maja Marinković

#Mensur Ajdarpašić

#Nova godina

#Zadruga 5

#čorba