AKTUELNO

Žestoko!

Lepi Mića započeo je svoju podelu budžeta, a on je odmah stavio do znanja zadrugarima da će biti surovo iskren:

Mali budžet Marku Osmakčiću, neko sa kim sam imao ozbiljne sukobe. Prvi njegovog dogovor sa Mihićem je obična glupost - počeo je Mića.
Mićo, mi nismo imali dogovor, nismo izmislili nešto, samo smo se dogovorili da iznesemo ono što je stvarno bilo, to je drugačije! - pobunio se Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivao sam španske mandarine, očekivao sam jedno jagnje, izađi iz tog vip mood-a, ti si srednja klasa! Juče su ljudi dobili od porodice i prijatelja, šta su tebi poslali prijatelji? Ku*činu. Treba da poštuješ svog oca, koji je pokazao gde pripadaš - nastavio je Mića
Moji su prijatelji u inostranstvu, pogledaj moj Instagram profil. Ja tebe ne vređam, sve može da potvrdi i Alen Hadrović. Možda moj otac nije imao više para da kupi još nešto! Koji su ti ti fazoni? - raspravljao se Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se vratim na Marka, mislim da je tvoj problem ako si sišao sa konja na magarca, treba vremena da legne sve na svoje mesto. Pokazao je da može da uđe u raspravu sa ljudima, ali ima određen stepen pristrasnosti, smatram da ti to nije potrebno. Samo ću ti reći, ako si ušao u vezu sa devojkom koja ima takvu prošlost, znači da si preko toga prešao - rekao je Mića.

U video - prilogu pogledajte detaljnije

Autor: M. I.

#Zadruga