AKTUELNO

Meni ste se jako dopali, oduvali ste, rekla je Ana.

Takmičari koji su se predstavili prvi u šou programu "Ja imam talenat" su momci čija grupa se zove "Bar strong". U pitanju je grupa koja se bavi uličnim treningom.Oni dolaze iz Novog Sada, a ako pobede planiraju da izgrade što više parkova za vežbanje na otvorenom. Najmlađi član ove grupe ima samo trinaest godina, a sa treninzima je počeo pre devet meseci.

Foto: YouTube screenshot

Ovi momci su pokazali neverovatnu spretnost i snagu, a žiri nije krio oduševljenje njima.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

- Bavo, svaka čast. Kako se zove ovaj momak mladi? Jovan? Jovane, bravo. Ali, ako ste mislili da nismo primetili neke greške, jesmo. Zato vam kažem da morate još da trenirate, i da nam pokažete još nešto od ovog oruđa koje ste koristili. Pa da nešto još uključite, ako prođete - rekla je Danica Maksimović.

- Je l' ja smem? Pitam muža - našalila se Ana Nikolić a Rasta je odgovorio:- Smeš pošto si vrlo pažljivo gledala ovu tačku.- Moraš priznati da deluju kao neke paravojne jedinice iz neke serije. Meni ste se jako dopali, oduvali ste -rekla je Ana i savetovala ih da ubuduće spreme još atraktivniju tačku.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

- Meni je sve super što u nazivu ima ulicu, ja ulicu obožavam, meni je to strava. Pogotovu kad je sport u pitanju a na ulici. Svaka čast! Ja sam za - rekao je Stefan Đurić Rasta.- Biću kratak. Svidelo mi se i dobra je ideja da se donesu i vratila i razboji. Možda malo densa da ubacite. Od mene imate "ZA" - rekao je Srđan Žika Todorović.

- Jeste da ćemo se malo svađati u garderobi, ali od mene imate "da" - našalila se Ana Nikolić aludirajući na to da će imati bračne prepirke zbog ovih takmičara. Ova grupa je dobila svih četiri da i prošli su dalje.

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'