AKTUELNO

Krem i elita!

Nakon što se pevačica Katarina Grujić porodila i na sve donela malenu Katju, njen izabranik, fudbaler Marko Gobeljić, priredio je gala proslavu u jednom prestoničkom restoranu za sve svoje prijatelje, kolege i porodicu.

Veliko slavlje uveliko je počelo, a među prvima su stigli Kaćina kuma, Andreana Čekić, koja je za Pink.rs odmah podelila utiske, te nije krila sreću prema svojoj najboljoj drugarici.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojčić

Nakon nje, krenule su da prisižu i ostale zvanice, među kojima su se našli i voditeljka emisije "Amidži šou", Tijana Stoisavljević, kao i njen izabranik, fudbaler Mihailo Milutinović.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Slavlju su se i pridružile Katarinine koleginice, Aleksandra Mladenović i Vanja Mijatović.

Ovo je pravo bogatstvo! Poželela sam joj, naravno, pre svega da su i ona i mala Katja žive i zdrave, jako sam se obradovala kad sam čula vesti. Trebala je da se porodi u četvrtak, međutim, porodila se ranije i slavilo se već juče. Raspoložena sam i da zapevam, šta god budu tražili, latiću se mikrofona - otkriva Mladenovićeva za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojčić

Foto: E-Stock/Časlav Vukojčić

Na proslavu rođenja male Katje pristigla je pevačica Mia Borisavljević u pratnji sa svojim nevenčanim suprugom, Bojanom Grujićem.

Uzbuđena sam, baš sam srećna zbog Kaće! Veza između majke i ćerke je nešto najlepše na svetu, i želim im da uživaju, njenoj sreći sad nema kraja. Verovatno je još uvek nesvesna nekih stvari šta će tek da usledi, tek će da uživaju, ali polako - kaže Mia.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojčić

Među zvanicam se pojavio i Radiša Trajković Đani, koji je danas oženio sina, pa je u prestonički restoran pristigao u vidno pripitom stanju.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Slavlju se pridružio i fudbaler Milan Borjan, koji je došao u pratnji svoje surpuge, Snežene.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Među poslednjima se pojavio pevač Sloba Radanović, koji je svojoj koleginici Katarini i njenoj porodici imao samo najlepše želje.

Naravno, želim im da budu živi i zdravi, standardan kliše, oni su zaista skladan par, neka mala Katja povuče sve najlepše od mame i tate i nema zime za nju. Ovo je stvarno nešto najlepše, u bliskoj budućnsti bih i ja voleo da se ostvarim kao otac, to je sigurno - priča Sloba za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Autor: P.R.