AKTUELNO

Krem i elita!

Pevačica i bivša zadrugarka, Zorica Marković, sinoć je proslavljala otvaranje svog novog restorana "Prava priča", a ona je eksluzivno za portal Pink.rs otkrila svoje očekivanja, ali i najavila svojoj dugogodišnjoj publici brojna iznenađenja. Na otvaranju se pojavila sa svojim životnim partnerom, ali i poslovnim, ali se nije libila da prokomentariše i aktuelne zadrugare.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Zoričino slavlje uveličao je pozamašan broj njenih prijatelja, porodice, ali i bivših zadrugara i kolega sa estrade.

Među prvima, na slavlje je stigla pevačica Buba Miranović, kojoj godine gotovo da ne mogu ništa. Prisutne je ostavila bez daha.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Potom je pristigao, kako sama kaže, njen novi dečko. Da li je znatno mlađi muškarac Zoricin novi emotivni partner ili je u pitanju šala, ostaje da saznamo.

Foto: Pink.rs/M. Stanković, M. Mijatović

Od bivših zadrugara proslavi su prisustvovali Ana Korać, Dragana Mitar, Marko Đedović, Ivana Šašić, Natalija i Sani Trik Fx, Filip Đukić, Panda, Anđelo Ranković, Matora i Mima Živković.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/M.Mijatović/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Na iznenađenje mnogih, novinar Marko Đedović se na proslavi pojavio sa ženom fudbalera Nikole Lazetića, Sonjom Maki Lazetić.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević/M. Popović

Glavna zvezda večeri, bila je atraktivna rijaliti zvezda Ana Korać, koja je svojim dolaskom napravila pravu pometnju. Fotoreporteri i novinari obletali su oko popularne Ane, a ona je u više navrata izlazila kako bi preparkirala svoj skupoceni četvorotočkaš.

Video: Pink.rs

Zoricin kolega Miki Mećava stigao je među poslednjima na slavlje na svojoj jamahi, a tim prilikom je i pevačica Buba Miranović želela da se provoza.

Video: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: M.M.

#Buba Miranović

#Zorica Marković