AKTUELNO

Iskren o svemu.

Kao bomba odjeknula je vest da se od subote u Zadrugu, posle toliko dozivanja i pominjanja, useljava Milan Janković Čorba. On je u Belu kuću ušetao u kutiji, koju su zadrugari otvorili. Maja Marinković i Filip Car su, kad su ga ugledali, zanemeli i nisu mogli da veruju koga vide. Naime, u toku emisije ''Pitanja novinara'' došlo je do uskoba između Maje i Čorbe oko dešavanja tog 23. oktobra, kada su imali seksualne odnose.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom, Maja je tvrdila kako se Čorba prethodno čuo sa Borom Santanom, kao i da je Bora svedok da ona ne laže. Tim povodom, kontaktirali smo bivšeg zadrugara, voditelja emisije ''Ne gledam ti ja to'' na RED televiziji , Boru Santanu, koji nam je otkrio tačan sled događaja tog dana:

Što se tiče Maje i Čorbe, Maja ne laže ništa. Čorba je hteo da se čuje sa Majom, ali je prvo ona mene kontaktirala i pitala je: ''Gde je Cica, šta radi, zovi ga da vidimo gde je i šta je''. Kada sam ja pozvao Čorbu, nije mogao da priča, bio je sa Teodorom ili ne znam šta, posle mi je rekao da je zovemo da vidimo gde je i šta radi. Ja sam je zvao, nije mogla da se javi, posle su njih dvoje pričali, išao je normalno tok razgovora. Sakrili su od mene da su se videli, posle sam saznao da su imali seksualne odnose o kojima su i oni sami pričali. Mogu da kažem da Maja ne laže, obostrano je bilo, ali je njega prva ona kontaktirala - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnos Maje i Cara je više nego turbulentan, a Bora smatra da će definitivan kraj odrediti Car.

Neće se odmah prekinuti, sve dok ne prekipi Caru. Ovde sad radi muški ego i neće da dopusti da njemu neko preotme Maju. On tu pokazuje da je on vodeći muškarac u kući, ali nije zaljubljen u Maju - zaključio je Bora za portal Pink.rs

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Autor: N.Žugić

#Bora Santana

#Maja Marinković i Milan Janković Čorba

#Zadruga