AKTUELNO

Iskren o svemu!

Emisija ''Pitanja gledalaca'' je u toku, a voditelj Milan Milošević je pročitao sledeće pitanje Filipu Caru:

Trebalo ti je mesec dana da priznaš da ti se Dalila sviđa. Nećeš valjda biti kukavica, piti , tući se i bežati? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde bio kukavica i prošle godine. Kad su me mučile ovde stavri isto tako. Ja ne beži m od oga, ja bih nekad rekao neke stvari kako jesu, ali sam se ovde opekao hiljadu puta. Kažeš nešto za ovde za neku devojku, otkud znam napašće me neko. Ja mogu pirčati o sebi, ne mogu o njoj. Ona mene nije ni poljubila, ni zagrila nit dala ikakav povod. Imam ja Milane svoj neki revolt zbog nekih drugih stvari. Daj Bože da zamenimo probleme - rekao je Car.
Noge su ti bile dignute, baš smo Đole i ja komentarisali. Nisam rekla da si digla noge, ali je menjala poze - ubacila se Irma.
Milane rekao je sinoć da je zaljubljen u Dalilu - rekla je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću ti nešto reći iskreno. ja sam imao totalno drugačije mišljenje o njoj, ona me je razočarala. Ako mislite da mi radimo ovde neke priče, onda ste u zabludi, jer se priče ne rade da udariš sebe po džepu. Ja kad radim neku priču, radim je da bih pobegao od neke druge , i to traje pet dana. Za nju sam priznao da mi se svidela, al kad je počela da gleda sa strane i to, mene je pustilo. Ja ću stajati iza toga šta sam uradio i rekao. Uveren sam da joj se ne sviđam, ali brak im je sada nestabilan. Ne mogu ja da govorim u njeno ime, ja govorim o sebi, a ona nek govori o sebi. Nisam trebao sebi da dozvolim neke stavri, nisam - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad bih ti nešto rekla Mićo da te ne poštujem. Ja sam sebi ovde najveći problem, nije nikakav Filip niti iko. Duv*j ga Irma, normalno si komentairsala do sada, al si počela da jedeš go**a - ubacila se Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Ž.

#Dalila Dragojević

#Filip Car