AKTUELNO

Spomenuo je i ulazak Milana Jankovića Čorbe.

Maja Marinković i Filip Car su u sve turbulentnijim odnosima, a nakon sinoćnjeg ulaska Milana Jankovića Čorbe imali su nove sukobe. Tokom noći su izgladili odnos, pa zaspali zajedno bez problema. Danas, ljubavni par progovorio je o svojim novim problemima, što kamerama naravno nije promaklo.

Maja sumnja da nakon nezaštićenog intimnog odnosa postoji mogućnost da ostane u drugom stanju, te je pitala svog dečka za mišljenje. Filip je negirao potencijalni problem i nije joj dozvolio da popije tabletu 'dan posle', kako bi što pre prekinuli sumnje da to može da se dogodi.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom, za Pink.rs oglasio se Filipov najbolji drug, Bruno i dao svoj sud na novonastalu situaciju.

Video sam da je Čorba ušao, ne znam, meni se taj dečko nešto ne dopada. Prosto mi nije legao i to je sve što imam da kažem. To što pričaju da Maja i dalje ima neke emocije prema njemu mislim da nije istina i da je jasno da je ona potpuno okrenuta ka Filipu. Taj dečko ne može njima da napravi problem, ukoliko to Car ne dozvoli - naveo je Bruno.

Foto: Privatna arhiva

Što se tiče potencijalne trudnoće, mislim da od toga nema ništa. Sigurno nije trudna, mislim da Car zna šta radi, tako da verovatno zato i neće da ona popije tu tabletu. Čak i da se desi, on voli decu i priznao bi ga bez problema. Šta god da on odluči ja ću to podržati, meni je najvažnije da je on srećan, nikada se nisam mešao u njegove izbore. Šta god da se desi njemu ću uvek biti kum - nastavio je Bruno.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga