AKTUELNO

Zadrugari i dalje komentarišu odnos Maje i Čorbe.

U toku je emisija Pitanja novinara, Dušica Jakovljević je nakon pauze za reklame okupila zadrugare oko crnog stola. Predstavnik portala Pink.rs Darko Tanasijević, postavio je pitanje Stefanu Kariću.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je ono što je tebi zasmetalo u ovoj priči o odnosu Čorbe i Maje? - pitao je Tanasijević.
Ovde postoje dve situacije oko toga zašto bi ga spominjala. Ili je htela da iznervira Cara ili da bi dozvala Čorbu ovde. Možda nije očekivala da će doći, ako mu je terala inat. Nismo čuloi pravu istinu, sve ovo što je rečeno su dve različite verzije. Znam da Maja voli Čorbu, nikada ružnu reč nbije rekla za njega, ali mi on deluje rezočarano u nju posle svega. Ne znamo ni pravu priču, ko je koga prvi zvao, jer oni tvrde sve različito. Sećam se, u emisiji Narod pita, ona je na pauzi za reklame rekla da ako želi može uvek da bude sa njim. Svi smo donekle znali da postoji mogućnost da se sve oko njih nastavi. Meni nije bitno ko je koga zvao, već ono što se dogodilo i zašto ga je uopšte spominjala. Razumem Filipa sada, ali mora sve to da se reši. Mislim da se nije izletela kako je spomenula, već sa nekim razlogom. Ako se izletiš, izletiš se jednom, a ne više puta - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko Tanasijević je dao reč Mikiju Đuričiću.

Sa Filipom sam drug i ne dopada mi se ovo što mu se dešava. Ne bih voleo ni jednom mom prijatelju ovakvu vezu, gde se ljudi biju i štipaju, ali to je njegov izbor. Jeste ga spominjala, pričala o energiji, rekla je da joj fali...Nelogično je da ona spominje njega a da ima novu vezu u kojoj je srećna... Filip i Maja su se odmah poljubili i pomirili, a ona je tek nekoliko dana kasnije spominjala Čorbu, sve je neločično - izjavio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što sada pričaju je zato što me ne vole! Spomenula sam da mi fali energija i da je sve mrtvo! Ma boli me uvo - ubacila se Maja.
Od starta je želela da Cara otme od Dalile a da usput dođe i Čorba, ona sada laže, sve je očigledno! - vikao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričaću hronološki, kako sam ja to shvatio. Imali su odnose tog datuma, nakon toga je htela da ostvari komunikaciju sa njim ali nije. Vrlo brzo je ušla ovde, to je bilo jako brzo posle neke sve nedelje. Kada je ušla, nije bila svesna da će tako brzo rastaviti Cara i Dalilu i njega je dozivala kao neku bek ap varijantu. Nije se nadala da će se tako pomiriti sa njim, zaletela se. Nije u momentu znala da li će imati prođu kod Janjuša ili Cara, pa je govorila u šiframa. Uplovila je u odnos sa Carem, sve je kod njih na silu i to je jasno, moguće je da će sada promeniti ploču a to će Caru odgovarati naravno jer i ovako želi da je se reši - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričao sam sa Čorbom malo pre, sve je to bila neka kres varijanta, a ona je to predstavljala sasvim drugačije. Ja sam razumeo da su se napolju obnovile emocije koje smjo mi monstrumi nipodaštavali i zato sam ga pitao o čemu se radi. Nije važno šta se priča, nego ono šta se desilo. Njegove poruke nisu biloe sa emocijama, već samo poziv za one stvari. U jednom momentu mi je rekao i da se pokajao u smislu rekao je sam sebi 'e šta si uradio'. Da se razumemo, dečko je bio u flaši i hteo je da je*e - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je rekao sasvim drugu priču, upoznao si me sa roditeljima i babom - dobacivala je Maja.
Nije normalno da upoznaš devojku koja je nebitna sa porodicom. Nema mi ta priča poentu. Ja sam sa njim u lošim odnosima i pre Maje, a njoj kao i svakoj ženi ne verujem dovoljno. Kada su meni ranije pričali neke stvari, kasnije se ispostavilo da je tačno, zato ni njemu ne verujem - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

I ti si ostao enigma, nisi rekao sa kojom si devojkom bio intiman pre Zadruge 4? - dodao je Tanasijević.
Nikada to nisam rekao i nikada to neću reći i držim se toga. Što se tiče Jovane Stefanove, znalo se odmah kada smo se prvi put videli i to nema nikakve veze sa njom. Mnogi govore i da je Rialda, ali nije. Da se vratim na temu, bitno je da li ja verujem u sve ovo. Da nema mene o njihovom odnosu se ne bi pričalo pet minuta - odgovorio je Filip.
Šta bi sprečilo njega da bude sa njom, ako želi? - pitao je Đedović.
Možda je hteo da se pomiri sa devojkom, možda nisu želeli. Da nisu hteli tada da se nađu, ne bi se našli. Bio sam pristuan kada je Bora zvao - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga