AKTUELNO

Emisija koja je promenila tok rijalitija!

Sinoćna emisija "Gledanje snimaka" izazvala je opštu pometnju već na samom početku, kada se Maja Marinković suočila sa klipom koji dokazuje da Filip Car konstantno pokušava biti u blizini Dalile Dragojević i da se koristio njihovom tajnom šifrom "Cedevita", ne bi li ponovo ostvario kontakt sa njom.

Maja je i tokom prikazivanja snimka dobacivala Filipu da je klošar zbog svega što joj radi iza leđa, a posle ga je ispolivala vodom i brutalno izvređala, nakon čega je Car napustio emisiju i krenuo da se pakuje, a Marinkovićeva je odjurila za njim.

Oni su nastavili žestoku svađu u radionici, dok je Miki Đuričić pokušavao da spusti loptu i ubedi Cara da odustane od bekstva iz rijalitija. Maja je dala po gasu i čvrsto stajala iza toga da Filip nije fer prema njoj i da će ga provokacije skupo koštati, najavljivajući mu nezapamćeni haos.

Filip je na sve načine pokušavao da eskivira Maju, pa je sa Mikijem otišao do rehaba, a Marinkovićeva ga je pratila u stopu i krenula da pravi lom, u svom stilu. Vikala je na njega iz sveg glasa, pa prevrnula sto ispred rehaba:

Ko te je*e, ti si je birao, se**m ti se u izbor - drao se Miki.
Odlučio sam da ne trpim više ništa i nikoga - drao se Car.

Dok su Maja i Car pokušavali da reše svoje probleme, zadrugari su imali priliku da čuju razgovor Stefana Krstovića Krleta i Cara, kako pričaju o krađi novca Dejana Dragojevića, Sandre Rešić i Marka Đedovića. Krle se neprestano pravdao svojim bivšim prijateljima, dok se Sale Glumac kleo u najmilije da nije učestvovao u pljački, što je sve šokiralo.

Sale glumac laže kao pas, kleo se u dete da ne zna ništa i da nema ništa sa tim, meni je žao, ali me ne zanima. Krle je moj drug, ne Đedović - rekla je Sandra Rešić.
Ovo su klošarski momenti. Sandra Rešić je dala Maji ključ jer je ona zaboravila njen, a onda joj je ona zabola nož u leđa i dala lopovima ključ, meni je to klošarski - rekao je Đedović.

Naredni klip prikazao je žučnu raspravu Anđele Đuričić i Mateje Matijevića, koja je gotovo svim zadrugarima bila interesantna za komentarisanje, naročito Matejinoj bivšoj devojci, Tari Simov.

Mateja Matijević je neko ko je rekao da me ne osuđuje za moj odnos u prošloj sezoni. Tvoj jedini način da uspeš u rijalitiju je da budeš sa dobrom ribom. Za slavu je stigla torta i čestitke i pozdravi od tvoje porodice. U ovom odnosu nema ničeg, on je folirant. Kleo si se u sestru, što se nerviraš? Nervira se zato što komentarišem - rekla je Tara.

Mateja je izgoreo od besa zbog ovog njenog izlaganja, pa joj je momentalno uzvratio, nakon čega je usledila žestoka svađa, koja se nastavila i tokom reklama, kada mu je Tara tražila sve uspomene i čestitke.

Potpuno neočekivano, obezbeđenje je moralo da reaguje zbog sukoba Mikija i Saleta glumca, koji je bio na ivici fizičkog obračuna. Naime, Miki nije mogao da veruje da je neko u stanju da se kune u svoje najmilije i laže, pa je sasuo u lice Saletu sve što sada misli o njemu.

Veza Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića sve je burnija i turbulentnija, a njihova najnovija svađa ostavila je u neverici zadrugare. Ukućani su pokušali da osveste Mensura, pa mu govorili da je Milicu ohladio i ugušio svojim ponašanjem:

Ja njoj konstantno ponavljam da ona mene ne može da podnese, da ne može da me istrpi - rekao je Ajdarpašić.

Milica je bila iskrenija nego ikada pre, pa je svima priznala da bi volela da ima malo više prostora za druženje sa ostalim zadrugarima, na šta Mensur nije mogao da pristane.

Rekla sam ti da to što kaže, da bude svestan svojih reči i da to realizuje, a ne samo da priča. Ti misliš da ako me pustiš da ću da napravim neko sr**e, pa evo pusti me i vidi da li ću napraviti sra*e - rekla je Milica.

Scena Dragojevića, dok zajedno plaču ispred izolacije, izazvala je lavinu reakcija zadrugara. Dok je mnogima bilo najnormalnije da Dejan priđe bivšoj supruzi u takvoj situaciji, drugi su ga podsećali na njeno neverstvo i izdaju koju mu je priredila:

Na ovom klipu vidim dve osobe koje plaču za istom osobom, Dejan za Dalilom, a ona za sobom. Ne vidi se ni jedno saosećanje. Njih dvoje se posle svih silnih uvreda smeškaju na te neke cedevite i budalaštine. Apsolutno žale istu osobu, ona svoj život, u koji se usr**a. S obzirom da nije kriv za ono što mu se desilo, može da radi šta god poželi. Kao što rekoh, dve osobe plaču za istom osobom, on za njom, a ona za sobom, jer se usr**a u svoj život. Nije neinteligentna, glupa jeste - rekao je Đedović.
Bilo mi je jako teško zbog toga šta sam uradila, budem svesna na par dana. Jednostavno se isključim na vređanja. Nije on meni upropastio život, nego vezu sa mnom. Ja sam birala put kojim ću da se krećem. Apsolutno mu ništa ne verujem. Oči su mu bile pune suza, kad mu je pušten naš video, gutao je knedle, non stop je ponavljao pred emisiju Maja, Maja...Moral zvani Stefan Karić. Bilo mi je jako teško, nisam mogla da ga pogledam u oči. Rekla sam da od čopora ne možemo da pričamo, tako da nemam šta ja tu da tražim - rekla je Dalila.

Dejan je Milanu Miloševiću zatražio reč, a potom se javno obratio Dalili i svojim prijateljima:

Hvala što ste bili uz mene da se izborim iz ove situacije. Tari, Sandri i Đedoviću na svemu. Zagrliću vas sve, a onda ću se odvojiit od vas a napolju ću vam se zahvaliti kako dolikuje. A tebi ću se obratiti jer si me odvojila od svih, i sada me odvajaš, neka ti ide na čast - rekao je Dejan i izašao iz kuće.
Ja ći njemu otvoriti glavu, ali ne kao Miljana, ja ću ga uništiti - rekla je Dalila.

Zadrugari su, zatim, imali priliku da odgledaju i odslušaju još jedan u nizu razgovora Mime Šarac i oženjenog Nikole Grujića Gruje, koji nikako ne uspeva održati svoju reč i distancirati se od Mime. Ukućani su bili ubeđeni da je Grujino nepoverenje jedini razlog zbog čega njih dvoje još uvek nisu u vezi, što je Grujić i potvrdio.

Nedavno je Stefan Krstović Krle obelodanio detalje njegovog intimnog odnosa sa Marijanom Zonjić, koji se dogodio pre ulaska u "Zadrugu 5", zbog čega je Zonjićeva pobesnela kao nikad pre.

Znam da su Mia i on bili zajedno, sa mnom nije bio, ja želim da on to prizna - vikala je Marijana.
Krle je priznao to u pabu. On je rekao Mia, Marijana i Viki - rekao je Mića.

Marijana i Krle su nastavili svoju svađu i nakon završetka emisije, a zadrugar je prestao da bira reči, pa je detaljno opisivao njihov se*sualni čin, a priznao je i da su bili u vezi.

Jeb*o sam te i sv***o sam ti u usta. Žao ti je to da priznaš jer sam bio sa tvojom drugaricom kako ne bi saznala. Bili smo i u vezi - rekao je Krle.

Kako je Dejan odlučio da se distancira od svega i svih, on je svoju posteljinu odneo u prostoriju za radio, gde je odlučio da prespava i razmisli o svemu što mu se dogodilo u prethodnom periodu.

Ubrzo su Dalila i Sandra Rešić započele sukob u spavaćoj sobi, a mnogi su ubeđeni da je razlog njihove netrpeljivosti upravo Dejan. Dalila joj je poručila da ona nikome nije prijatelj, pa ni njenom bivšem suprugu, dok joj je Sandra rekla da gleda svoja posla.

Zadrugari su se smirili i otišli na spavanje, a Maja i Car priredili su novi haos u cik zore. Naime, Car je želeo da se reši Maje na sve načine, pa je pobegao u Belu kuću od nje, ali ga je Marinkovićeva, kako to obično biva, pratila u stopu. On ju je ubeđivao da je kraj i da samo želi biti sam, ali je Maja rešetala gnusnim uvredama i psovkama, a u jednom momentu mu se unela u facu i poručila mu da će proći gore od Lazara Čolića Zole.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga