AKTUELNO

Tenzija dostigla vrhunac!

Pevačica Rada Manojlović gostovala je na jednom novogodišnjem programu, gde je poludela zbog jednog novinarskog pitanja.

Kako pišu mediji, pokušala je da se sakrije od pripadnika sedme sile, međutim to joj nije pošlo za rukom, pa je morala napokon da progovori o svojim stavovima o koronavirusu, budući da se na Tviteru istakla kao antivakserka.

Foto: TV Pink Printscreen

Rada je u jednom trenutku rekla kako se “zavitlavala” sa koronom na Tviteru i da, kako je rekla da li u šali ili ne, “treba svi da umremo”.

Naime, pevačica je pokušala da opravda svoja pisanja na Tviteru, pa je ušla u klinč sa novinarima koji su od nje tražili da stoji iza svojih napisanih reči:

Šta sam ja napisala? Hoćeš da vratimo moje tvitove? Gde sam ja napisala da ljudi ne treba da se vakcinišu? To što ja ne želim da se vakcinišem, kako to utiče na tebe? Izvini mi nismo u sudnici, mogu i ja tebi da postavljam pitanja, ne moram ništa da ti odgovorim. To je moje vaspitanje, to nema veze sa medicinom, činjenica je da virus prenose svi. Ja nisam protiv vakcinacije, samo sam protiv kovid propusnica, jer virus prenose svi - pričala je Rada revoltiranim tonom, vidno besna.

Foto: TANJUG AP/MATT ROURKE, Pink.rs

Autor: M.M.