AKTUELNO

Tenzija dostigla vrhunac!

U toku je emisija Nominacije sa Darkom Tanasijevićem. Stefan Mihić je sledeći dobio reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao bih da je bilo dosta šlagera, vreme je za malo iskrenosti. Nije kome je namenjeno nego kome je suđeno. U ovoj situaciji Maja ne namenjena Janjušu, iako ima emocije prema Janjušu. Car je postao ozbiljan igrač, nećeš se na ovome zaustaviti. Ukoliko uđe Mina i odluči da treba da budeš njena igračka, mislim da si gotov. Itekako bezobrazan i drzak momak, u mnogo situacija. Imaš smisla za humor, iako on nekada preraste u sarkazam, što mi se ne dopada. Naš odnos smo doveli na neki kokrektan nivo. Ja nisam predvidiv i nije me lako pročitati, tako da nema potrebe da se ubacuješ, pazi da ti se ne obije o glavu to što govoriš - naveo je Mihić.
Za sebe moraš biti najbitniji i mislim da jesam to na ovoj kugli zemaljskoj - dobacio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala ti što te dotiče moje mišljenje. Pokazao si da si dobra osoba u više navrata. Iz ne znam kog razloga imaš potrebu da spuštaš druge da bi uzdigao sebe. Ovde se praviš mangupom a napolju si manji od makovog zna - rekao je Mihić.
A gde si ti to video - ubacio se Car.
Ti ćeš pričati koliko ja budem hteo. Ne prekidaj me, prošle godine si navodno stekao neki status pa sada niko ništa ne sme da ti kaže. A da si manji od makovog zrna, to ću ti pokazati. Maja i ja se znamo iz nekog drugog sveta, iz sveta ugostiteljstva. Bio sam vlasnik nekoliko lokala a da li ti veruješ ili ne to nije moj problem. Radila je kod mog prijatelja koga mnogo poštujem. Ako ti imaš neki problem to nije moja stvar. Pitao si me kako si manji a ja sam ti rekao da ću ti pokazati kako. Dosta sam ovde gubio honorara - govorio je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Maje mislim da si dobra osoba, ne trebaju ti neke situacije od prošle godine, takva kao što si sada si predvina - nastavljao je Mihić.
Pazi da je ne zavedeš, znam ja tebe stari šarmeru - provocirao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića je bio poslednji zadrugar koji je nominovao i birao između Maje Marinković i Filipa Cara.

Njega sam komentarisao sto puta, ne znam više šta da kažem. Pričao sam mu više puta i davao savete, ali me nikada nije poslušao. Verujem da je u priču sa Dalilom ušao iskreno, ali to kako je završio je jako loše. Uvukao si ljude u neke priče i probleme. Mnogi su rekli da Dejan treba da ti se zahvali što si kao skinuo bdu sa vrata njemu, ali ti to nisi uradio zbog njega nego zbog sebe. Smatram da se Dalila stvarno zaljubila i da te je iskreno zavolela. Njeno pokajanje sada ne pije vodu jer su meni sada neke stvari kao dan. Da je ostala sa tobom u vezi nikada mu se ne bi izvinila. Od nje si napravio žrtvu, time što si uradio. Da nije bilo toga ona se ne bi izdigla iz mulja. Ljudi koji te zovu rijaliti majstorom, mislim da je obična budalaština, jer je sve to bilo spontano i desilo se iskreno. Sve ste uradili svesno i namerno, mislim da si sebi navukao veliki teret time. Ispada da si se dosta okuražio jer misliš da si bitan i to ti zameram. Takođe, ulaziti nekome u brak i u život takođe nije dobro i to osuđujem. Uvek sam ti želeo dobro... - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Maje, nju znam odavno. Kada sam je upoznao imala je možda i bolje telo nego sada, ali ova glava nije bila njena. Sada ima neku drugu, radila je dosta na sebi i smatram da treba i u drugim stvarima da radi na sebi. Nemoj da ponavljaš greške od ranije i dozovi se pameti. Ne upadaj u neke priče koje ti ne odgovaraju. Volim te i draga si mi, uvek sam te branio i ne bih mogao da te pošaljem u izolaciju, šaljem Filipa - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga