AKTUELNO

Na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana, danas je sahranjen političar Milutin Mrkonjić, od kog se zauvek oprostila dugogodišnja emotivna partnerka, pevačica Ana Bekuta.

Mrkonjić i Bekuta proveli su čak deset godina u ljubavi, a pevačica je teško podnela njegovu smrt. Uz njega je bila do njegovih poslednjih dana, a danas se od njega zauvek oprostila.

Foto: Pink.rs

Pevačica je neutešna bila tokom čitave sahrane - sve vreme je plakala, a utehu su joj pružali unuci, kao i njen sin Igor.

Foto: Pink.rs

Mrkonjić je na večni počinak ispraćen uz pesmu "Čubura" Bekija Bekića, što je rasplakalo sve prisutne.

Pogledajte:

Podsetimo, Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra u 79. godini. U Domu Narodne skupštine održan je danas komemorativni skup, a sahranjen je u Aleji zaslužnih građana.

Milutin Mrkonjić, nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS-a i poslanik te stranke u Skupštini Srbije, rođen je 23. maja 1942. godine u Beogradu. Diplomirao je na Građevinskom fakultetu u Beogradu na katedri za puteve, aerodrome i železnice. Poslednjih deset godina proveo je u skladnoj emotivnoj vezi s pevačicom Anom Bekutom, koja mu je bila najveći životni oslonac i podrška. I sam Milutin je više puta u javnosti priznao da su mu godine koje je proveo s Bekutom najlepše u životu. Preminuo je u 79. godini na Kardiovaskularnoj klinici Dedinje, u subotu 27. novembra, posle duge i teške bolesti.  Komemoracija u njegovu čast organizovana je danas u Skupštini Srbije, dok se sahrana održava na beogradskom Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana.

Foto: Fonet/ALEKSANDAR LEVAJKOVIĆ

Ani su danas na sahrani utehu pružile brojne kolege, među kojima su Ceca Ražnatović, Aco Pejović, Dragan Kojić Keba, Jovana Tipšin, Mina Kostić, Mira Škorić, Marko Rokvić i mnogi drugi...

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.