AKTUELNO

Gordana Šaulić, udovica kralja narodne muzike Šabana Šaulića, stigla je na Novo groblje u Beogradu, na sahranu političara Milutina Mrkonjića.

Šaulićka je došla u crnoj bundi, uplakano lice krila je naočarima, međutim utgu zbog Mrkinog odlaska nije mogla da sakrije kada je prišla Ani Bekuti, njegovoj dugogodišnjoj partnerki, kako bi joj izjavila saučešće.

Foto: Pink.rs

Goca je prišla da poljubi i zagrli Anu, a potom joj je pevačica, vidno utučena, pala u zagrljaj. Zagrlile su se nikad jače, a potom zajedno zaplakale na sav glas.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Šabanova udovica vidno se potresla zbog Ane i svega kroz šta ona sada prolazi, te je i nakon što je izjavila saučešće nastavila da grca u suzama.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Milutin Mrkonjić, nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS-a i poslanik te stranke u Skupštini Srbije, rođen je 23. maja 1942. godine u Beogradu. Diplomirao je na Građevinskom fakultetu u Beogradu na katedri za puteve, aerodrome i železnice. Poslednjih deset godina proveo je u skladnoj emotivnoj vezi s pevačicom Anom Bekutom, koja mu je bila najveći životni oslonac i podrška. I sam Milutin je više puta u javnosti priznao da su mu godine koje je proveo s Bekutom najlepše u životu. Preminuo je u 79. godini na Kardiovaskularnoj klinici Dedinje, u subotu 27. novembra, posle duge i teške bolesti.  Komemoracija u njegovu čast organizovana je danas u Skupštini Srbije, dok se sahrana održava na beogradskom Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.