AKTUELNO

Drama!

Voditelj Milan Milošević pokrenuo je narednu temu u večerašnjem "Pretresu nedelje". Podigao je Mateju Matijevića i upitao ga kako je došlo do pomirenja sa Anđelom Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta neka vidljiva promena kod devojke, baš na bolje, postala je pristupačnija, počela da se smeje. Kad sam pre ustajao, nisam imao lepe reči o njoj, bila je u nekom grču, nisam poprimao pozitivnu energiju. 20 dana nismo imali komunikaciju, onda je došlo do spontanog zbližavanja, odlučio sam da pružim šansu tom odnosu, sad mi je super, bolje nego pre - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Uz dužno poštovanje prema Mateji, kako je Anđela krenula da se ophodi prema svima na početku, ništa od toga nije pilo vodu, naišla je na zid. Od tog trenutka je radila sve da se približi tebi i ostalim zadrugarima. Mogli smo da vidimo da je gubila i drugarice, da su se svađale, bile su negativne varnice, Anđela nije mogla da izdrži, pa je odlučila da promeni nešto. Ona je pričala kako se spremala 4 meseca za rijaliti, ta njena maska, ta farsa, moralo je nešto da se promeni. Tvrdim da Anđela i dalje ima isti stav i mišljenje prema svima. Vuk dlaku nema, ali ćud nikako. Ja to tebi, Mateja, ne želim, jer si dobar momak, ali to je moja analiza. Mislim da se i Tara slaže u tome, promenila je stvari da bi zadržala Mateju - rekao je Stefan Mihić.
I ja bih to uradila da zadržim svoju ljubav u "Zadruzi 3" - dodala je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ne bi to uradila, da vrati osobu do koje joj je stalo? Uspelo joj je - dodao je Matijević.
Ja mislim da Mateja nije iskren u svojim emocijama, da je dao šansu, a mislim da Anđela nije iskrena ni sa njim, ni sa ostalim zadrugarima. Vreme će pokazati, vuk dlaku menja, ćud nikada - istakao je Mihić.

Mihić je krenuo da podbada Anđelu, a ona mu je uzvratila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne zanima me tvoje mišljenje, ti si dečko bolestan, opsednut sa mnom. Da se opet rodiš, nećeš me zanimati. Tražiš podršku u ljudima koji su protiv nas. Mene ne dotiče to što pričaš, samo me dotiče to što si ti psihopata koji prati šta ja radim po kući. Tražiću zabranu prilaska kad izađem - skočila je Anđela.
Ja sam psiholog, slušam šta pričaš - rekao je Mihić.
Ti nisi psiholog, ti si psihopata. On je moj dečko, a ti možeš da zamišljaš - uzvratila je Đuričićeva.
Poenta je da se nisi približila Mateji, ti bi bila nebitna osoba. Cilj opravdava sredstvo. Nije imala kako da se izbori ovde, niti komentariše ovde. Tražila je vezu, našla Mateju, lep dečko. Vreme će pokazati. Ima 7 meseci, nećeš moći da glumiš. Jako si drčna, ne možeš da kontrolišeš svoj temperament. Ti si lažna, imaš masku, imaš gard - nastavio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj blam od čoveka i dalje priča o meni. On nije zaljubljen, on je opsednut - pričala je Anđela.
Fasada ličnosti. Bila si odbačena od svih, promenila fasadu. Lažno izgradila nešto, vrlo prosto - pričao je Mihić.
Seti se koliko si bio zaljubljen u Miju. Da li bi promenio neke stvari da bi ostao sa njom? - pitao je Mateja.
Ja sam pokušavoa da promenim, ali uticaj društva ne možeš da promeniš. Upoređuješ dve problematike koje nisu za upoređivanje - zaključio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.