AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Marku Osmakčiću.

Zašto je Anđela lažna svetica i zašto Mateja glumi idealnog zeta i šta ti toliko smetaju? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne volim lažne ljude. Jedan primer, kad se Dalila rasplakala za ono, Anđela je grli i plače sa njom. Upoznala je tri dana i toliko je suosećajna da je morala da zaplače... To mi je odvratno. Ona je na početku predstavljena kao idealna cura, kad ustane, tačno kaže šta narod voli da čuje. Za sve ima opravdanje, uvek je u pravu, sve treba da joj se toleriše. Ne možeš uvek da budeš u pravu... A Mateja, nešto sam čuo da je i on bio sa Marijanom, a on ne diže ruku, samo hoće da predstavi kako je idealan - odgovorio je Marko.
Sve i da sam bio, treba da dignem? Bože me oprosti - dodao je Mateja.
To je moje mišljenje, lažno se predstavljaju, sve je perfektno. Za mene je sve to izveštačeno. Ne volim ljude koji su lažni, budi ono što jesi - dodao je Osmakčić.
Mi njemu nismo ništa uradili. Svako ima mišljenje, kao i d*pe. Ja sam već ovde bio 10 meseci, gledaoci znaju ko je kakav. Sve i da se foliram ja, sve i da se folira ona, zar nije bolje ponašati se primereno pred kamerama? Normalno je da imam neke zadrške, ja ovo smatram studiom, mi smo 10 meseci u emisiji. Sve i da se neko folira, bolje je to... A što se tiče plakanja za Dalilu, šta ti znaš ko je kakve situacije imao u prošlosti - nadovezao se Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene su ljudi predstavili kao hladnu osobu, ja nisam hladna, ja sam slaba na decu i životinje. Ja sam znala sve o situaciji Dalile i Dejana, krenule su mi suze, nisam mogla da se suzdržim kad sam videla Dalilu da plače. Ja o Marku ne mislim, ne razmišljam o njemu. Ja njega zaista ne vidim. Nije mi bitan. Ni na jedan način me ne tangira njegovo mišljenje. Baš smo lažni Mateja i ja... Ko misli da smo lažni, neka nastavi, ja nemam šta da se dokazujem... Ako je on jedan od tih koji misle da jesmo, neka misli. Ja se sa njim ne bih ni rukovala... Toliko je veliki muškarac, da je došao do mog dečka da se izvini... Mene je izvređao, ja mu nijednu ružnu reč nisam rekla. To što tako komentariše devojke nije lepo. Ja i dalje smatram da ima neke kvalitete, ali da ih nije pokazao, naročito prema meni. Toliko veliki muškarac, izvinio se Mateji, a Mateja mu je rekao da treba meni. Toliki muškarac, a ja ne bih prihvatila svakako - istakla je Anđela.
Prišao je meni da se izvini jer smatra da ja nisam tu ništa loše uradio, da sam branio svoju devojku. Ja sam mu rekao da nije trebalo onako da reaguje - dodao je Mateja.
Za problem je uvek potrebno dvoje. Vratio sam film, shvatio sam da Mateja tu ništa loše nije uradio, branio je svoju devojku. Izvinio sam mu se. A što sam nju izvređao, bio sam takav, ja sam od krvi i mesa, nakupile su mi se neke stvari, eksplodirao sam. I ja nisam rekao da nije svetica, okej je cura. Ali to forsiranje perfekcionizma, to mi se gadi. Mateja isto par puta se tu podsmeva sa Franom, pa kad ga prozovu, to je sve okej. Anđela isto par puta, tu komentariše nešto, npr. za Milicu i Mensura, pa kad ustane: "Meni su oni slatki, ali ja to ne bih radila". A ko zna šta misli, ali to lepo upakuje - dodao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je problem što sam ja diplomata? - pitala je Anđela.
Reci šta misliš, imam averziju prema svakom ko je lažan! - poručio je Marko.
Trebalo je da je izvređam kao ti? To si ti, ovo sam ja! - odgovorila je zadrugarka.
A šta ti imaš sa tim? Što mi tebe ugrožavamo? - pitao je Mateja.
Pa podsmevate se, i meni se podsmevaš, imitirao si me - govorio je Osmakčić.
Ima pravo da nas ne gotivi, ne znam šta ga mi ugrožavamo. On mi zamera što nisam digao ruku za Marijanu, sve i da jesam bio sa njom, ja se ne bih javio, on ima tu crtu. On nema poštovanje prema devojkama, prema starijima, ali to je njegova stvar. On je izvređao moju devojku i mene, zbog toga neću komunicirati sa njim. Ja ne glumim, reagujem kako reagujem. Ja sam ovo što sam, bio sam ovde 10 meseci, sad sam tu - istakao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da je Marko ljubomoran na njihovu vezu, nije imao ovakvu reakciju nikad, samo kad je Anđela u pitanju. Ja mislim da je ovo jer je Stanija na početku potencirala na njegovoj vezi sa Anđelom, ona je to odbila, udarila mu na sujetu i tako reaguje. Deluje ljubomorno - ustao je Stefan Mihić.
Ne, ja sam sam Staniji rekao da neću to, da se Anđela ponaša kao tetka, a ima 20 godina! I ona je mene ovde prva napala, i počelo je sve da mi se skuplja, jedna izjava, druga, treća... - pobesneo je Marko.
Nikad nije pokazao ovakvu dozu frustracije - dodao je Mihić.
Marko je oduvek ovako pričao da ga Anđela iritira, od samog početka - poručila je Stanija Dobrojević.

MC Damiro je takođe potvrdio Markove i Stanijine reči da Osmakčić nije zaljubljen u Anđelu, kao i da od samog početka govori da ga Đuričićeva iritira.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno je da ga iritira, ali ne možemo tako da reagujemo kad ga neko iritira... To je žensko... Zamisli kad bismo tako reagovali stalno... Pa i mene neko žensko iritira, pa ne reagujem tako - dodao je Mateja.
Ona se prva nakačila na mene. Nešto, ima tu boju glasa isto, ide mi na živac. A Mateja mi je okej - pravdao se Marko.
Pa to je to, više voliš muškarce - ubacio se Mihić ponovo.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ove teme, ja znam da Marka iritiraju ovakve devojke kao što smo Anđela i ja, ali mi je malo ekstremna tako ekstremna želja da komentariše Marka. Ispada da se Stefan stalno nadovezuje na Marka - ubacila se Aleksandra Subotić.
Ja mislim da je on peder - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostavi ga više na miru, on voli žene! Ispada da ti je Mia paravan za njega. Koristi devojčicu za onakvu priče, ako si gej, ne radi to, ozbiljno ću da se iznerviram, a Marka ostavi na miru - skočila je Stanija.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Anđela Đuričić

#Marko Osmakčić

#Mateja Matijević