AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je emisija ''Izbor potrčka i pretres nedelje'' a voditelj Milan Milošević dao je reč Maji Marinković, kako bi prokomentarisala to što je Filip u par navrata gledao u Dalilu:

Ako se uspostavi da je istina ovo što se priča, veruj mi biće haos. Smatram da sam doborčinitelj ovog odnosa, jer kad sam došla i prekinula ovu najveću ljubav koja se dogodila,kako su oni predstavili, bilo mi je potrebno pet sati da postavim sve na mesto i pomrsim konce. Lepo je meni Filip rekao da je tražio razloge da bi otišao iz hotela da je vidi, a vraćao se njoj i vikao je da je voli. Zaista, verujem više delima a najviše rečima, a mene moj osećaj nikada nije prevario, tako da verujem da neće i ovaj put. Ne bih volela da vidim nešto što mi se neće dopasti, jer se onda neće njima dopasti moje reakcije. Ja znam koga volim i ne bih bila pored Filipa da nije tako. Ostao je taj neki žal, ali ne bi bila moja reakcija lepa, kad bih saznala da mi se neke stavri rade iza leđa - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Maje, ona konstantno pokušava da me ulovi u greškama, ali to ne može da uradi, jer ja greške ne pravim. Ja ne gledam u Dalilu - rekao je Car.
To nije istina, gledao me je...Majo laže te kao što je i mene - rekla je Dalila.
Mogu da objhasnim obe situacije...Miljana ono što je rekla za Luksa, nema veze sa vezom - rekao je Car.
Tražio si mi gel, rekla sam ti da ću ti dati posle, pogledao si tada u nju, pa si se nasmejao kada si izlazio - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Parfem mi je poklonio, ali ja ću ti sada vratiti taj parfem - rekla je Dalila, pa je potom otišla po parfem do spavaće sobe i vratila ga Caru.
Evo gledao sam u Dalilu i šta ćeš sad? Nisi mi ti pravni zastupnik pa da ti se ja pravdam - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Koga bre ti lažeš? Ja sam tvoja devojka, biće haos na reklamama - rekla je Maja.
Ako ta osoba nije radila stvari koje meni ne pašu, ja sam to rešio odmah, kako sam znao. Vidim da nije to više za mene i da u meni stvara gnev...Boriću se samo za moj ku**c i da njemu bude dobro...Bolje je da se rastanemo, nego da budemo loši i po nas i po ostale - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar je govornik, samo meni nije - rekla je Dalila.
Ovaj odnos koji sam završio, povukao sam pravi potez...Ona je nasmejana, hoće da razgovara sa bivšim mužem, ja srećan i u odnosu sa Majom...Da boli, ali donja glava a ne gornja - rekao je Car.
To te boli a - ubacila se Dalila.
Ja ako hoću da raskinem sa Majom, meni Maja ne može ništa...Kad je bila sa mnom, tukla je svog muža nogama, sad kad nije sa mnom, prilazi da priča sa njim - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad krene pretres rećiću kakva je tvoja komunikacija sa njom, njena sa tobom, moja sa njom i moja sa tobom - rekao je Dejan.
Meni su oboje mutni kao Dunav - rekao je Car.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga