AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Počela je ''Igra istine'' Lepog Miće, a prvo pitanje psotavio je Krletu:

Zašto si kivan na sinoćne odluke žirija i društvenih mreža - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam mnogo nervozan iz tog razloga kad je Ca ruzeo sve stvari i stavio ih tamo i niko nije mogao da uzme. Ko god bude bio vođa nikada te to nije zanimalo, a sad kad je Dalila vođa, odjednom te ne zanima. Što nisi Dejanu zamerio što je uzeo pljeskavice kad ti nisi davao - rekao je Krle.
Ne može normalno sa stokom...Ja sam neko ko nikada nije zabio ruku u nešto tuđe, neko sam ko je uvek izlazio po picu, dao je vođi i čekao svoju picu. Ja uvek, ko god da je vođa, ja donesem picu. Stefan nije jeo ništa, nije imao sa kime da zameni piletinu za svinjetinu, jer je alergičan na piletinu. Dejan koji je dobio četiri kutije, došao je po pljeskavicu, zaboravio je na život i na sve probleme odjednom, ali o tome ću sutra da pričam - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije to bitno, bitno je to da sam ja saznao kako su nestale pljeskavice. Pojedinci sebi dozvole da uzmu za nekog drugog. Ja stvarno ne znam šta vas tera da idete i da uzimate hranu za druge - ubacio se Miki.
Da li bi se ti naljutio na Baneta kada ti ne bi doneo pljeskavicu - pitao je Dejan.
Ma daj - odbrusio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaj me sad u oči, jel ti nisam i zvukao ruku iz onoga - pitao je Car.
Nisi - odgovorio je glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan mi je bar došao na oči i rekao, a ti meni sa leđa dolaziš. Sve moćeš da kažeš za mene, ali da sam lađov to ne. Pitaj sve koji su bili sa mnom u prethodnoj sezoni, mogu sve da kažu, ali to ne mogu - vikao je Car.
Bogata sirotinjo - ponavljala je Dalila.
Beži bre tamo bitango jedna, slino. Ja te poštujem, ali ti mene i nikoga ovde ne poštuješ. Jel cenjene sebe da uđeš u kuhinju sa viljuškom, a da izađeš sa tanjirom. Ne sramoti se - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Žugić

#Zadruga