AKTUELNO

Iskreno!

Pevač Marko Bulat je od 2015. godine u srećnom braku sa suprugom Marijom, a kruna njihove ljubavi svakako su ćerkica Dorotea i sin Sava. Folker je za medije govorio upravo o supruzi i njihovoj velikoj ljubavi, ali i razmiricama, kao i o deci, za koju je otkrio da su nasledili njegov talenat za muziku.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Kao ljubav koja je čvrsta i traje dugi niz godina, Marko Bulat ističe da je blagosloven što mu se desila takva emocija i sudbinska veza.

Slava Bogu, pa ti se dese takve ljubavi. Ima onih kojima se nikad ne dese i večito su nesrećni u ljubavi. Čim čovek nije u skladnom odnosu sa partnerom jedan dan, čak i jedan sat, on je već u patnji, nastaje tužna balada. Kada je čovek zaljubljen i voli, svi osećaju tu neku ludačku energiju - kaže pevač i ističe da i u njegovom braku, kao i u većini slučajeva, ponekad dolazi do trzavica i rasprava.
Nemoguće je da ne postoje svađe, nesuglasice, kod nas je to oko pravih gluposti i sitnica. Na primer, oko paste za zube, da li ćemo je cediti s kraja ili do sredine - kaže Marko kroz smeh, a potom se osvrće na naslednike, koje, kako kaže, ne bi podržao ukoliko bi odlučili da pođu njegovim stopama, i bave se muzikom.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je privržen otac, Marko ističe da bi radije voleo da se njegova deca obrazuju, a usput, možda, sviraju neki instrument, iz hobija.

Ja ću sve uraditi da oni ne krenu tim putem. Možda da im to bude dodatna delatnost, pre svega bih želeo da završe fakultet. Primenio bih taj jedan jevrejski pristup životu, a to je da dete ima jedan zanat u rukama, da završi jedan fakultet i da svira jedan instrument - kaže Marko koji je kod dece već primetio talenat za muziku.
Ćerka peva, a sin je baš sinoć zaspao sa mikrofonom, pevajući moju pesmu. Bitno mi je samo da su u tonu, da nisu u falšu, a ostalo ćemo videti.

Foto: Pink.rs

Marka smo potom upitali kako mu je supruga, na šta on nije imao baš lepe vesti.

Marija malo kuburi sa zdravljem, ali, biće to dobro. Ona ima jako lošu krvnu sliku i borimo se sa tim, gledamo da je popravimo. Ima hroničnu anemiju, ali, biće bolje - otkriva Bulat.

Podsećanja radi, Marija Bulat imala je i ranije ozbiljne zdravstvene probleme. Pored onog sa kičmom, ona je imala problem sa dotokom kiseonika u mozak, a zbog određene intervencije, usled komplikacija, izgubila je bebu tik pred njihovo venčanje.

Foto: Instagram.com/bulat.marko

Autor: P.R.