AKTUELNO

Iskreno!

U toku je radio-emisija "Sprdnja", koju uređuju i vode Marko Janjušević Janjuš i Stefan Karić. Njihov naredni gost bio je Miki Đuričić.

Neću ništa da pričam... Je l' mogu da sedim i ćutim? - pitao je Miki.
Svašta se dešava sa Marijanom i Markom, možemo da pozovemo Sanju, da vidimo šta se dešava - pričao je Stefan.
Ne znam da li su raskinuli, vidim da je on sa Viki. Nisam nikakav uzrok, neću da se mešam. Najbolje će nam to objasniti oni, a i Viki i Sanja. Meni je juče Ana rekla da su raskinuli, da joj dam utehu... Ja mislim da će se oni pomiriti, to je jedna od najjačih ljubavi - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U radio je stigao Marko Osmakčić.

Više ne znam ni sam... Bilo smo nešto bezveze raspoloženi, niti neka nežnost, bliziina, ni sa moje, ni sa njene strane. Uveče sam legao da spavam, počeli smo da se spramamo...Počelo je da me hvata neko ludilo, da flertujem i da se za*ebavam... Hoću da kažem da iz neke ludnosti sam počeo da pravim sr*nja, ona to čuje, a mene baš briga. To je najveće zlo, što nemam obzira pred njom. Mene posle toga bude samog sebe stid, ali kakav sam, takav sam - pričao je Marko.
Naravno, ne treba da se menja. Priča se kako je tebe Marijana otkačila - dodao je Janjuš.
Pa jeste, sa razlogom. Sve mogu da shvatim, jasno mi je kao dan. Da li je to falinka u meni, verovatno jeste. Fali mi ono, svi znate šta. Prija mi Viki. Rekla je da ako treba, utešiće me, ja to cenim. Viki je kao pas što laje, ali ne grize - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je trenutno blagi flert - dodala je Viktorija.
Meni ja mlaka situacija, niti sam dobre volje, niti loše. Jako mi je teško što nema Stanije, fali mi Stanija - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga