AKTUELNO

Tim ljudi iz Holivuda danonoćno radi na izgradnji impozantnog kompleksa u kojem će biti sniman rijaliti koji će pomeriti granice kako u regionu, tako i u svetu.

Već danima ceo region bruji o novom rijaliti programu "Zadruga", čiji početak emitovanja svi s nestrpljenjem iščekuju ovog septembra na Televiziji Pink. Reč je o najskupljem i produkcijski najzahtevnijem rijalitiju ikada viđen na ovim prostorima, ali i u svetu, sa čime je saglasan i tim holivudskih eksperata koji je angažovan na ovom gigantskom projektu.

Pročitajte još... OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: NEĆETE VEROVATI ko ulazi u novi rijaliti ZADRUGA! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Budući da je želeo da bude začetnik potpuno nove generacije rijaliti šou programa, vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović okupio je oko sebe vrhunski tim profesionalaca iz Holivuda koji već uveliko rade na na izgradnji najveće i najimpresivnije scenografije, tačnije - čitavog grada u kojem će boraviti trideset dvoje poznatih takmičara, zbog čega će "Zadruga", po svemu sudeći, zasluženo moći da se nazove najvećim rijalitijem svih vremena.

Foto: TV Pink

Za potrebe izgradnje impozantnog kompleksa u kojem će biti sniman rijaliti danas je stiglo čak devet šlepera razne rekvizite i delova sceneografije, a na putu je i čak milion litara slane morske vode kojim će biti snabdeven novoizgrađeni grad! Tim eksperata iz Holivuda radi danonoćno kako bi posle čak osam meseci priprema sve bilo završeno do kraja avgusta, a zajedno sa njima radi i Pinkov tim od čak 1500 ljudi, koliko je angažovano samo na ovom projektu.

Foto: Pixabay/Pink.rs

U rijalitiju će učestvovati trideset dvoje poznatih ličnosti koji će biti u prilici da otkriju sebe u veoma provokativnim, ali i luksuznim okolnostima, ali i da se izbore za neku od čak tri impresivnih nagrada koje će na samom kraju otići u ruke onih najboljih!

Pročitajte još... JAČEM POLU NEĆE BITI DOBRO! Evo ko će Zoranu Marjanoviću praviti društvo u novom rijalitiju ZADRUGA! (FOTO)

Ostali detalji još uvek se čuvaju u strogoj tajnosti, a ekskluzivne informacije vezane za šou koji će pomeriti granice i oboriti vas s nogu moći ćete da pročitate na portalu Pink.rs!

D. Tanasijević

#Televizija Pink

#Zadruga

#rijaliti

#Željko Mitrović

'