AKTUELNO

Au!

Nakon svih novih dešavanja u Zadruzi uzrokovanim ulaskom Maje Marinković, dugo iškekivana emisija je u toku, Gledanje snimaka sa Milanom Miloševićem. Zadrugari su pogledali klip Filipa Cara, kako omalovažava odnos sa Majom Marinković u razgovoru sa svojom tadašnjom devojkom Majom.

Foto: TV Pink Printscreen

Pola nisam gledlaa jer sam se iznervirala. Sve ovo što je rekao laže. Dokaz je sve što se izdešavalo, čak je i Dalila provalila odmah.
Ovde ima dosta inteligentnih ljudi, koji kapiraju o čemu se radi. Ne možeš da pričaš šlagere tek tako. Car sve što je rekao nema veze sa mozgom - smejao se Mića.
Dok Maje te proradilo nešto, ti voliš malo da je*eš i gotovo. Meni ništa nije jasno. Meni je Janjuš rekao da on tera inat sa Čaprić. Oni se takmiče, a ćute kao niko. Što se ne smuvaju, svi kao pi*ke ćute - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad sam ušao, rekao sam da mi je svejedno, imao sam ovde izlaganja, ne interesuje me bilo šta - pričao je Janjuš.
Ako je to tako, ja bih to volela, ne znam što je rečeno da sam poremetila njihov odnos, i zato ona nije omiljena - ubacila se Maja.
Moje mišljenje, Maja je ušla ovde da tera Caru inat sa mnom, a kada je videla da to ne može, da je ispao loš onda ne - rekao je Janjuš.
Ja mogu sa njim da budem da mogu - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga