AKTUELNO

Au!

Gosti večerašnje emisije "Narod pita" jesu Ana Bulatović, Sanja Stanković i Lepi Mića, koji će komentarisati svoje učešće, ali i bivše cimere:

Moj život je cirkus, postoji neko nov u mom životu, već se pisalo o tome, to traje neko vreme i trenutno uživam, definisan je skroz odnos, u vezi sam, ali želim da tu privatnost sačuvam za sebe, on ne voli tu popularnost. On zna sa kim je u vezi, svakako - prokomentarisala je Sanja za sam početak.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadruga je za nadmetanje, ne podržavam nikakav fizički kontakt, meni je to divljaštvo, tamo nam daju za pravo sve, da pokažemo ko smo i šta smo. Umesto da se to radi, oni ulaze i mršte se, to je jedna glupost. Posebno apelujem na Mikija, da sve rešava glavom i mozgom, želim da mu čestitam svadbu i krštenje deteta - govorio je Mića.

Odmah nakon usledilo je uključenje, prvo za večeras, a gledatelj poželeo je da se obrati večerašnjim gostima:

Pitao bih Anu kako je zadovoljna svojim učešćem, kao i Sanju - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponosna sam i zadovoljna, bila sam zaista ono što jesam - rekla je Ana.
Svesna sam svojih grešaka, naučila sam mnogo toga iz Zadruge 4 i opametila sam se što se nekih stvari tiče. Ostala sam u dobrim odnosima sa Rialdom, Sandrom, Anjom, Cveletom, takođe sa Jelenom Batos... - odgovorila je Sanja.
Kakvo mišljenje imaš o Kristijanu? - usledilo je novo pitanje.
Jako je vredan, ali loš čovek, nemam neko lepo mišljenje, ima neke odvratne osobine, odvratan je, to njegovo ponašanje prema ženama i drugim ljudima, misli da su svi ispred njega - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim se osvrnula na odnos Maje Marinković i Filipa Cara:

Kod mene ljudi padaju na sitnice, Maja me je razočarala što me je slagala, mene ne zanima da li je sa Filipom, ali sam je ja otvoreno pitala da li je tada bila sa njim, njih drugi zadrugari odaju. Maja me je razočarala zato što me je slagala. Nismo se čule posle te emisije, ona me je zvala i razmenile smo neke poruke, ali se na kraju nismo ni čule. Ja je neću ni zvati, jer ja nisam pogrešila u našem odnosu, najviše mrzim laž, šta god da je u pitanju, može da mi kaže - iskrena je bila Sanja.
Moram da kažem da je Mića u rijalitiju bio u pravu za sve, tek se sada vidi ko je ko i da niko unutra nije prijatelj, druže se, a pljuju i foliraju - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je bilo onda u emisiji kada sam gostovao sa Sanjom i Carem? Tada sam rekao da su Maja i Car zajedno, poenta je što su Sanja i Maja drugarice - dodao je Mića.
Neka im je sa srećom, svako bira kako će se postaviti - rekla je Sanja kratko.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga