AKTUELNO

Ovo nije očekivala!

Deniz Dejm se šokirala kad joj je Janjuš prišao i dao mali budžet tokom današnje raspodele. Ovo nije očekivala od njega, ali je vrlo brzo došlo do preokreta.

Foto: TV Pink Printscreen

Deniz zlato, 2.000 dinara. Jedna od glavnih kandidatkinja za omiljenu. Prošli put me nije ponudila čašom soka - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam ti da uzmeš šta hoćeš kad sam se vratila iz prodavnice - uzvratila je Deniz.
3.000 za Deniz! Ona zaslužuje od mene 3.000! Evo, nije me uvredila (kao Marijana), nije krenula da me vređa. Deniz, ti si mi jako zabavna. Drago mi je, ali bih voleo da budeš aktivnija. Ti si za mene rijaliti šou, ja te volim takvu. Od mene imaš to. Nikad se ne zna, možda budeš omiljena - oduševio se Janjuš reakcijom.

Deniz mu je poslala poljubac.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja od mene isto srednji. Od one svađe sa Tarom se nismo posvađali, stvarno smo korektni. Dobar si momak, sličan meni u nekim situacijama, to znaš. Nemam šta da kažem. Ništa ne radiš na silu, to mi se sviđa. jako si duhovit, zanimljiv. Ne mogu veliki, imam druge prioritete - istakao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Zoli ću dati veliki budžet. Komentarišem neke jako bitne stvari tokom podele budžeta. Ostalo me ne zanima. Zola, prvo ću krenuti od odnosa koji imaš i problema. Zola, dosta puta sam slušao da Miljana priča neke neistine, ali moraš da priznaš da nema nje, ti bi bio u velikom problemu. Moraš da se pomiriš sa tim. Ušli su neke loše stvari, moraš da poštuješ Miljanu. Ona će ti biti tu kad ti je najteže, jedino će ona da bude uz tebe, to zapamti. Ne znam šta planiraš, ali to možete rešiti samo ako ste zajedno normalni do kraja rijalitija. Loše će biti ostalo po vas. Ti jesi dobar momak. Sad imaš sigurnost, imaš sve, moraš da izađeš iz nekih stvari. Bolje da nemaš nijedan dinar, nego da nekome duguješ. Sve što zaradiš, odmah vrati. Pa makar nemao ništa - krenuo je Janjuš.
Ja sam rešio 80% stvari svojih - odgovorio je Zola.
Reši sve. Svaki dan će ti biti ovako ako se unormaliti Miljana i ti. Ja nikada nisam ništa rekao ružno za Miljanu. Največi problem ti je kockar. Od toga kreće još 26 problema. To moraš da prekineš. Šta da kažem... Od mene ćeš uvek imati veliki budžet. Ali molim te, razmišljajte, to je to - zaključio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.