AKTUELNO

Ovo nije očekivala!

Voditelj Bane Čolak je u današanjem izdanju emisije "Amnezija" ugostio Frana Pujasa i Viktoriju Mitrović, kako bi im pročitao pitanja Marka Đedovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki, prvo pitanje za tebe. Sinoć si rekla da te veza sa Markom guši i da bi se šalila i zezala, ali da te veza koči. Da li si mu to rekla? - pročitao je pitanje Bane.
Sad mu je Zola preneo. Veza kao veza me guši, nevezano za Marka. Smatram da se ne ponašam kao pre, ne znam kako da se ponašam. Pokušavam da se naviknem na taj odnos i to vezu. Malopre smo nešto pričali i došli do zaključka da smo mi zapravo u "slatkoj aferi". Marko je sladak dečko, ja se trudim, lepo mi je sa njim, stvarno se trudim. Promenila sam ponašanje skroz. Ne znam šta bih mogla da dodam. Druga stvar je što ne mogu u glavi da se sredim - odgovorila je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran, pitanje za tebe. Za Dalilu si rekao da je katastrofa šta radi. Sve vreme staješ na Dejanovu stranu, zašto ne izneseš svoje mišljenje? - pročitao je pitanje Čolak.
Ja se sa Dekijem saosećam, dešavale su nam se slične stvari. Dalila radi dosta istih postupaka kao moja bivša. Na silu je bezobrazna, meni je to odvratno. Mogla je to drugačije da napravi. Nemam lepo mišljenje o toj situaciji. Zauzimam Dejanovu stranu. Iskreno, nije da sam nešto raspoložen za komentarisanje nekih tema, ali planiram da se uključim - otkrio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.