AKTUELNO

Seksepilna pevačica već ima političku strategiju ukoliko joj se jednog dana bude ostvarila želja da postane prva dama Sjedinjenih Američkih Država.

Ekipa emisije "Premijera" srela je pevačicu Sandru Afriku na jednom prestoničkom događaju gde je došla više nego smerno odevena, za razliku od seksepilnih izdanja u kojima je publika može videti u njenim muzičkim spotovima.

Foto: YouTube screenshot

Ona je objasnila da niko ne treba da bude iznenađen jer je ona, kada se kamere ugase, potpuno druga osoba.- Privatno, ljudi koji me poznaju, znaju da sam ja totalno drugačija i onako, prava sam maza. To nema veze sa mnom - rekla je Sandra za emisiju "Premijera".

Foto: Screenshot

Javnost već danima bruji o novom predsedniku Sjedninjenih Američkih Država Donaldu Trampu i njegovoj lepšoj polovini Melaniji Tramp, pa se i Afrika osvrnula na političku situaciju u Americi.

Foto: YouTube screenshot

Ona je pred premijernim kamerama otkrila šta je to što bi prvo uradila kada bi nekada u budućnosti ponela titulu prve dame.- Znači, muškarci su na prvom mestu, da njih napravimo kako treba, pa ćemo onda lako ostalo - kroz osmeh je rekla lepa pevačica.

Sandra će uskoro svojim brojnim fanovima predstaviti novu pesmu u kojoj je nevaljala, a ostaje da vidimo kako će izledati novi spot.

D. Tanasijević

#Donald Tramp

#Melanija Tramp

#Premijera

#Sandra Prodanović Afrika

#pevačica

'