AKTUELNO

Nikad žešće za crnim stolom!

U toku je ''Pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem. Sledeća tema koja je pokrenuta je aktuelno dešavanje između Miljane, Zole i Deniz.

Apsolutno nisam ljubomorna, a da sam ljubomorna ne bih grebala ovde po ogradama da dođe. Ja sam čestitala svim pobednicima. Konflikt je počeo oko piva, kad smo se Fran i ja posvađali

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam sinoć da ako se ona oseća loše da ja to odradim, ja neću uraditi. Sad mi je ona rekla da hoće da radim, a pre mij e govorila da ne radim - rekao je Zola.
Povrh svega je to što on mene ucenjuje da ja ne budem Miljana kakvu narod poznaje, komentator. On nonstop mi viče da ne budem provokator, da ne spominjem nešto. Kad god uđem u neki konflikt, on me sklanja od svega. Htela sam samo da mu pokažem kako je to kada ga neko ucenjuje - rekla je Miljana.
Ti tražiš da on uradi tu krucijalnu stvar, a Đedović kaže da se to tiče novca - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne nije istina. Ja sam prva potpisala ugovor, on je naknadno. Nema to apsolutno veze sa time. To je da neće da se svađa sa mnom, je rje obećao mojim roditeljima. Nismo imali odnos, imali smo pokušaj odnosa. Rekao mi je da će ispoštovati plan da živimo u Nišu i da bude u korektnim odnosima sa mojim roditeljima. Ja dobijem informaciju da on u intervjuu kaže da sam ja ljubomorna. On prebacuje krivicu konstantno na mene. Apsolutno mi priča da ne želi da budem komentator i provokator , rekao mi je da imam staru slavu - rekla je Miljana.
Čime da se bavimo oko vas, ako se vi na posvađate. Ti trpiš da oni vređaju tvoju devojku koju hoćeš sutra da ženiš - rekao je Milan.
Zato što radi ono što smo se dogovorili da ne radi. Ona je to radila u pušionici kada je napala i psovala svima sve - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj je Zola rekao da nam čestita, ona nije htela - rekao je Dino.
Ja kad sam se vratio sa nastupa, ona me je čekala i terala me da otkažem di džej nastup - rekao je Zola.
Ti sam znaš kad je počeo sukob između mene i nje. Počeo je sukob kad je...Alo, kreštalo mogu li ja da pričam - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

On je pričao da ću ja da poludim i da ću da budem nesrećna, a to je provokacija - rekla je Miljana.
Počeo je sukob kad je počela da se kompleksira, ali je počela da pravi sukob, ali evo kratka verzija. Ona je ljubomorna što je njemu sa mnom bolje nego sa njom. Generalno, ona zavidi što je njemu bolje sa mnom. Kad se smeješ sa mnom, na to je zavidna. Žena me iz čista mira psuje i vreađ - rekao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene iznenađuje to što Zola sluša sve ovo i ništa ne radi - ubacio se Karić.
Pričamo o tome da on nije nijednom stao uz nju, tj. na njenu stranu - skočila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Desilo se da su je napali zbog hamburgera, ja sam tada stao uz nju. Ja ću stati uz nju kada je ona u pravu - rekao je Zola.
Nije mi bilo svejedno, zove me kravo. Svakog dana me vređa zato što je izabrao njega - ubacila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

On nije potpisao nešto što je trebao, pa ona zbog toga sumnja - rekao je Đokić.

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.Žugić

#Zadruga