AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je emisija Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. Zadrugari i dalje komentarišu sukob Mensura Ajdarpašića i Marka Osmakčića. Voditelj je dao reč Mensuru.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan nije dužan da me drži za ruku u svakoj svađi. Njemu ja to uopšte ne zameram. Verovatno ga je uvredilo kao mog druga, sluša tu raznorazne budalaštine nebitnih ljudi i normalno da mu nije svejedno. Neka ih, ja sam ovde došao da se bavim isključivo samo sobom. Ja kada se iznerviram pričam svašta, ali pretim direktno vama, ali kad izađemo napolje koga za to boli ku*ac, bilo pa prošlo i ne ponovilo se. Što se tiče njega, ne postoji to njegovo poštovanje prema nekim ljudima koji imaju svoju reputaciju, izdr*ava se i bahati - govorio je Mensur.
Zašto moraš da uplićeš druge ljude, ti si prošle godine bio manaken koji je ušao? Imaš ti pik na njega zbog Stanije i zbog ostalih stvari. Možda mi nemamo istu vezu kao vi i možda nećemo trajati, ali to ti ne daje za pravo. Možda i ti njeg ne zanimaš - ubacila se Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je sve jasno kao dan. Sve priče počinju još iz karantina - započeo je Mića.
Ja sam sa tobom imao konflikt kada niko nije - dobacio je Marko.
Ti si "ljakse" deško, zašto bih ja sa tobom obarao ruke? Ti si seljak i ja nemam nameru da se bakćem sa tobom - odgovrio je Ajdarpašić.
Slomi ti mene slobodno, ja tebi platim piće ako me slomiš! Hajde ti meni objasni, kada si vikao i psovao gledao si par sekundi u mom pravu, kako to pravdaš? - vikao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Volim ljude koji imaju potencijal, meni bi bilo dosado da nema njega. Ako želi da obaramo ruke može, ako hoće da merimo ku*čeve, može. Ja volim i da se pobijem ako treba. Ja sam došao rijaliti da se malo pokažem, da se zezam ali ne da pravim s*anja - vikao je Osmakčić.
Prvo su se smatrali prijateljima, ali je Stefan vrlo oštro odbrusio njemu i tu je nastao problem. A sa druge strane njih je razdvojio Mensur, jer se Marko ne gotivi sa Mensurom. On je čak i sam rekao kako mu nije jasno da se njih dvojica druže - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga