AKTUELNO

Bivše drugarice u novom sukobu.

Novo pitanje u Igri istine Marko Đedović je postavio Sandri Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Sandra nije htel ada se svađa sa tobom samo zbog Dejana, šta ti misliš o tome? - pitao je Đedović.
Ona je preko Sandre Čaprić htela da se obrati meni. Naravno da će biti veštica, ali ja se takvih ne plašim, možda onih iz crtanih filmova, ali i one su smešne. Naravno da sme ništa, samo može da lupeta. Što se tiče mog momka, ako priđe zna se šta će dobiti. Tvoj odnos prema meni je od početka prema meni je bio sasvim korektan, ali sam mirisala da ima nešto. Nešto me je kočilo da budem sa tobom kaol sa recimo Matorom. Ti si ta koja je rekla da ćeš Dejanu biti Mentor, ti si ta koja je prenosila informacije, ti si ta koja ga teši, ti si ta koja je Staniji skakala na sto... Ti si bila ta koja je imala potrebu da prilazi i da mi se pravda. Ja sam se samo jednom izvinila kada sam pogrešila, na šta si se ti izbečila i objasnila da nikada ne bi pogledala mog muža. Sama si rekla da ćeš se svima krvi napiti ako neko dira Viki i Dejana, pa zar tebi nije bolji prijatelj Đedović nego Dejan? To što si mi rekla da sam pokušavala da se operem, nije tačno, samo sam želela da budem sigurna u svoje postupke i emocije, a ti si ta koja je ispala dvolična. Takođe Ana Spasojević, govori da mi je drugarica, kao zahvalna mi je, a leže sa njim u krevet. Perfidno si igrala, družila si se sa mnom a onda si se odjednom odaljila, dakle hoću reći da smatram da si zaljubljena u mog bivšeg muža - odgovorila je Dalila.
Ne ubacuj me u kontekst - govorio je Dejan.
Što se mene tiče, koja god da bude, da uđem u sobu i da vas uhvatim na gomili, samo ću proći, ne zanima me - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebe ne pominjem ni sa kim od ovih ljudi. Nije istina ništa što pričaš. Ja sam se bavila samo Dejanom Dragojevićem i to nismo tebe spominjali - rekla je Sandra.
Sad ti lepo kažem, sa njim radi šta hoćeš, ali Filipa ne diraj, jer znaš šta ćeš dobiti - urlala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga