AKTUELNO

Neočekivan haos!

Pevač Nikola Grujić, poznatiji kao Gruja, udružio je snage večeras sa atraktivnim zadrugarkama Sanjom Grujić i Nevenom Savić, te se na "Život je maskenbal" Zadrugoviziji predstavio pesmom "Čke beogradske", koju u originalu izvodi Gazda Paja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola je nosi kostim plišanog mede, dok su Sanja i Nevena bili u provokativnom izdanju, koje je isticalo njihove stribute. Oni su naišli na probleme sa tekstom i ritmom, ali su plesom izvadili situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo nastup možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svima, želim da se izvinim. Prošli moj nastup je bio sa Matejom i Sandijem. Večeras je ovo bilo iživljavanje jer je on hteo da peva, a mi smo trebale da smislimo koreografiju. Večeras je rekao da neće da peva. Sad kad smo izašle odlučio se da hoće da peva. Užas i katastrofa, ne znam šta da kažem - pričala je Nevena.
Nismo razgovarali, desilo se tri sata pred Zadrugoviziju da nisu htele samo svoj deo, prepustio sam im celu pesmu. Počele su da me prozivaju, ja nisam hteo da pevam. Nisam ih ostavio na cedilu - dodao je Gruja.
Videli smo u Zadruzi kakve principe ima i kako je iskren - odbrusila je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi to ništa ne znamo, ali bili ste dobri. Najgore je kad neko dođe na binu i vadite se šta je bilo iza. Ja sam hteo da pohvalim kako je bilo odlično - rekao je Đole.
Izimitirao si Gazda Paju, bilo je odlično. Svako je imao svoju ulogu - dodala je Vesna.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe da imate lošu energiju na sceni. Za kaznu bih ti dala da sedam dana pereš veš i jednoj i drugoj - rekla je Maja.
Osmeh na lice i idemo dalje - dodao je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog i novinarskog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Nevena Savić

#Nikola Grujić

#Sanja Grujić

#Zadruga 5

#Zadrugovizija